Matricia Solutions lanseaza oferta de solutii CRM online

BUCURESTI - 14 martie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, IT&C, Tehnologie

Matricia Solutions , furnizor cu peste 10 de ani experienta in implementarea de solutii CRM si partener Microsoft in Romania pentru suita Microsoft Dynamics CRM , a decis sa isi completeze portofoliul de produse cu oferta de solutii Dynamics CRM Online .

Pe o piata in care bugetele de IT ale companiilor sunt tot mai reduse, iar organizatiile nu mai sunt dispuse sa faca investitii majore in licente software si infrastructura, Dynamics CRM Online este solutia perfecta. Solutia este oferita in regim SaaS (“serviciu la cerere”) si reprezinta o optiune atractiva atat in termeni de performanta, cat si de costuri si resurse alocate.

“Cu noua solutie online ne adresam companiilor care doresc sa beneficieze de toate functionalitatile unei platforme CRM complexe, dar si de avantaje specifice precum: acces online oriunde si oricand exista o conexiune, de pe orice tip de terminal fix sau mobil, plata in sistem de abonament si optimizarea costurilor prin regimul “pay-as-you-go”. De retinut si disponibilitatea aproape imediata a sistemului care poate fi utilizat in numai cateva zile de la instalare. Un alt aspect important il reprezinta faptul ca software-ul este gazduit de Microsoft, iar companiile client nu mai au grija administrarii sistemului si a securitatii datelor, aspecte ce cad in responsabilitatea furnizorului si sunt incluse in pretul abonamentului. Astfel, oferim organizatiilor o solutie CRM de cel mai inalt nivel, chiar si in absenta unui buget initial prestabilit. Totodata, experienta de lucru a echipei Matricia in peste 50 de proiecte CRM vine sa completeze aceasta oferta cu un plus de valoare materializat in transferul de expertiza de business catre organizatia client”, a declarat Diana Lungulescu, Director Executiv Matricia Solutions.

Solutiile CRM Online din portofoliul Matricia continua strategia de verticalizare a produselor CRM on-premise ale companiei, prezentand functionalitati specifice unor industrii precum: distributie , telecomunicatii, pharma , servicii profesionale, advertising, etc.

“Piata ne arata ca ideea migrarii aplicatiilor software inspre cloud computing este tot mai puternica. De altfel, inca de anul trecut, am realizat pentru Gealan Romania, unul dintre clientii nostri de CRM traditional, migrarea spre Dynamics CRM Online, iar discutiile cu numerosi noi prospecti ne demonstreaza interesul crescut pentru acest tip de solutii”, a adaugat Diana Lungulescu.

Detalii despre gama de solutii CRM online oferite de Matricia Solutions puteti gasi accesand http://crmonline.matricia.ro.

Despre Matricia Solutions

Matricia Solutions este o companie dedicata furnizarii de solutii software si servicii de consultanta pentru administrarea proceselor de business. Matricia a fost fondata in 2008 de catre o echipa de consultanţi profesionisti, cu o experienţa importanta in consultanta de business si IT, Project Management si Risk Management. Portofoliul Matricia include solutii internationale si solutii dezvoltate sub brand propriu, din categoriile: Enterprise Content Management (OnBase), Customer Relationship Management (suita de solutii Dynamics CRM powered by Microsoft), Enterprise Resource Planning (Microsoft Dynamics AX) si Business Intelligence (Qlik View).

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/matricia-solutions/matricia-solutions-lanseaza-oferta-de-solutii-crm-online