Matricia Solutions ofera departamentelor HR solutia pentru cerintele noului Cod al Muncii

BUCURESTI - 5 mai 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, IT&C, Tehnologie

In conditiile noului Cod al Muncii, care creste volumul de documente legate de angajati si aduce responsabilitati sporite pentru angajatori, Matricia Solutions ofera specialistilor de resurse umane solutia software dedicata managementului documentelor de HR.

Matricia Solutions ofera departamentelor HR solutia pentru cerintele noului Cod al Muncii

Matricia Solutions, furnizor de solutii software pentru managementul proceselor de business, ofera specialistilor de resurse umane solutia OnBase - instrumentul care raspunde nevoilor acestora in privinta managementului documentelor de HR, prin prisma cerintelor impuse de Codul Muncii recent adoptat.

“Modificarile aduse Codului Muncii fac si mai dificila munca managerilor de resurse umane, crescand volumul de documente legate de angajati si sporind responsabilitatile angajatorilor. In plus, acestia trebuie sa gaseasca solutii pentru a reduce impactul eventualelor costuri suplimentare, precum si riscurile ce tin de nerespectarea noilor reglemantari. Solutia OnBase vine sa rezolve o parte din aceste probleme, automatizand procesele specifice si reducand timpul alocat activitatilor administrative, astfel incat specialistii de resurse umane sa se poata dedica activitatilor de HR cu adevarat importante”, a declarat Diana Lungulescu, Director Executiv – Matricia Solutions.

OnBase este o solutie software care administreaza toate documentele care tin de procesele de recrutare si selectie, angajare, evaluarea performantelor, demisie sau concediere, precum si modificari ale datelor angajatilor, pastrand in acelasi timp caracterul confidential si securitatea acestora. De asemenea, solutia se integreaza cu cele mai importante sisteme de HR, inclusiv cu aplicatiile de salarizare si sistemele ERP existente, astfel incat implementarea in organizatie sa se realizeze cu impact si costuri minime.

“Daca pana acum departamentele de HR reuseau cu greu sa isi desfasoare activitatea in conditiile unui volum imens de informatii, pe suporturi diverse, de la hartie la e-mail si REVISAL, acum mai mult ca oricand se simte nevoia unui sistem de administrare a documentelor specializat”, a mai declarat Diana Lungulescu.

OnBase permite crearea unei arhive structurate cu documentele angajatilor (contract individual de munca, anexe si acte aditionale, fisa postului, fise de evaluare, etc.), relationarea acestora, semnalarea automata a documentelor lipsa, permite crearea de fluxuri care sa optimizeze procesele esentiale, previne pierderea documentelor si totodata le face disponibile instant celor care au dreptul de accesare. De asemenea, solutia asigura conformitatea cu reglementarile din domeniul muncii, evitand astfel costuri uriase ale companiei cu eventuale actiuni in justitie.

Dezvoltata de Hyland Inc (USA) si folosita de peste 20 de ani cu succes de sute de departamente de resurse umane din intreaga lume, solutia OnBase de HR Management automatizeaza procesele specifice, reduce activitatile administrative si asigura conformitatea organizatiei cu reglementarile legislative.

Despre Matricia Solutions

Matricia Solutions este o companie dedicata furnizarii de solutii software si servicii de consultanta pentru administrarea proceselor de business. Matricia a fost fondata in 2008 de catre o echipa de consultanţi profesionisti, cu o experienţa importanta in consultanta de business si IT, Project Management si Risk Management.
Portofoliul Matricia include solutii internationale si solutii dezvoltate sub brand propriu, din categoriile: Enterprise Content Management (OnBase), Customer Relationship Management (iCare - powered by Microsoft Dynamics CRM), Enterprise Resource Planning (Microsoft Dynamics AX) si Business Intelligence (Qlik View).
Matricia Solutions este partener Microsoft in Romania pentru solutiile CRM si ERP si partener Hyland Inc (USA) pentru solutia ECM.