Dezvoltarea profesională în lumea corporate, cheia unui business de succes

BUCURESTI - 15 noiembrie 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, HR, Cursuri

Live site

Companie MaxMentor | Locație Restaurant Pescăruș | București | 16.11.2023 |

Max Mentor

Max Mentor

 Ce sfaturi oferiți celor care sunt la început de drum în carieră sau business ? Să fie Competenți, Corecți și Utili și vor avea succes! 

Cristian VARBAN

Max Mentor este un proiect ambițios dedicat dezvoltării profesionale în mediul corporate, oferind programe de formare profesională personalizate pentru diverse domenii de activitate, cum ar fi management, marketing, resurse umane, vânzări, leadership, antreprenoriat, dezvoltare personală, finanțe și contabilitate.

În cadrul evenimentului de lansare, care va avea loc pe data de 16 noiembrie 2023 la restaurant Pescăruș din Herăstrău, București, Max Mentor își propune să aducă un aport esențial în formarea profesională a angajaților din companii, ajutându-i să își maximizeze potențialul.

Evenimentul va sublinia importanța investiției în dezvoltarea profesională a angajaților, considerată crucială pentru succesul oricărei companii. Max Mentor se angajează să redefinească modul în care companiile percep și investesc în dezvoltarea angajaților, punând accentul pe relevanță și rezultate concrete.

Participanții la eveniment vor beneficia de oportunitatea de a descoperi noutăți și perspective din piața muncii, și vor afla spre ce domenii este indicat să investească pentru formarea angajaților. Evenimentul va dezvălui, de asemenea, tendințe și strategii esențiale pentru a rămâne competitivi într-un mediu de afaceri în schimbare constantă.


Printre speakerii de prestigiu prezenți la eveniment se numără:

    Bogdan Badea, CEO Ejobs România, care va împărtăși experiențele și viziunea sa asupra pieței muncii din România.Paul Herinean, Profiler la ICEU Training Grup, cunoscut pentru abilitatea sa de a descoperi și forma talente, va oferi insight-uri prețioase privind atingerea performanței profesionale.

Pentru mai multe informații despre Max Mentor și inițiativele noastre, vă rugăm să accesați site-ul nostru: maxmentor.ro

Pentru presă și informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați telefonic sau prin e-mail.


Despre Max Mentor

Se spune că învățarea este un proces fără sfârșit, iar pentru a excela în cariera aleasă, este esențial să ne îmbogățim continuu cunoștințele și abilitățile. Într-o lume în care concurența este la tot pasul, pregătirea profesională la standarde superioare nu este doar o recomandare, ci o necesitate stringentă. La Max Mentor, misiunea noastră este de a te susține în această călătorie de dezvoltare continuă. Ne-am propus să oferim calitate și profesionalism în fiecare curs.

Ne adresăm tuturor celor care doresc să se dezvolte, să avanseze sau chiar să își schimbe direcția în carieră, indiferent dacă provin din mediul privat sau public. Cu o gamă variată de cursuri, facilități și resurse la dispoziție, Max Mentor este alături de tine, ajutându-te să îți atingi obiectivele.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/max-mentor/dezvoltarea-profesionala-in-lumea-corporate-cheia-unui-business-de-succes