MaxCad


Descrierea companiei MaxCad

MaxCAD International este unic reprezentant pentru Europa al CadApps Australia şi unic distribuitor al aplicaţiilor AutoTrack în România şi Republica Moldova. Compania oferă utilizatorilor săi consultanţă tehnică, instruire şi servicii de implementare software. Experţii MaxCAD International deţin cea mai bună expertiză tehnică în proiectarea de drumuri, realizând peste 600 de implementări ale aplicaţiei specializate ARD. MaxCAD International distribuie ARD în România, Polonia, Croaţia, Bosnia-Herţegovina, Bulgaria, Republica Moldova, Norvegia, Danemarca, Suedia, Finlanda, Republica Cehă şi Slovacia. Compania este în demersuri avansate pentru extinderea reţelei de distribuţie în Italia, Franţa, Belgia, Luxemburg, Olanda, Rusia, Ucraina, Bielorusia, Serbia şi Muntenegru. Pentru mai multe informaţii despre MaxCAD International vizitaţi: www.maxcadinternational.eu

Savoy Computing Services Ltd are sediul în Marea Britanie şi este lider în dezvoltarea de soluţii inovatoare pentru traseele vehiculelor încă de la începutul anilor `90. Produsele AutoTrack, considerate ca fiind instrumente standard de proiectare de numeroase companii, oferă arhitecţilor, proiectanţilor şi inginerilor cele mai avansate şi cuprinzătoare seturi de instrumente pentru planificarea accesului vehiculelor. Savoy este Dezvoltator Autorizat Autodesk iar produsele sale rulează perfect peste mai mult de 60 de soluţii CAD, precum şi variante stand-alone în Microsoft Windows. Pentru mai multe informaţii despre Savoy Computering Services, vizitaţi www.savoy.co.uk.

Autodesk Inc. este lider mondial în dezvoltarea de aplicaţii software de proiectare 2D şi 3D destinate pieţelor de proiectare mecanică, arhitectură, construcţii, infrastructură, media şi entertainment. Din momentul apariţiei pe piaţă a aplicaţiei AutoCAD, în 1982, Autodesk a dezvoltat cel mai mare portofoliu de soluţii complete pentru modelare digitală 3D, oferind utilizatorilor posibilitatea de a-şi testa ideile înainte de a le pune în practică. Companiile aflate în clasamentul „Fortune 1000” se bazează pe instrumentele oferite de Autodesk pentru a vizualiza, simula şi analiza performanţa în condiţii reale, încă de la primele faze ale procesului de proiectare, pentru a economisi timp şi bani, pentru a creşte productivitatea şi calitatea produselor şi pentru a susţine procesul de dezvoltare. Pentru mai multe informaţii despre compania Autodesk, cu sediul în San Rafael, California, vizitaţi: http://international.autodesk.com.

CaddAps Australia este dezvoltatorul aplicaţiei Advanced Road Design (ARD) alături de firma Bloomfield Computing. Dr. Ing. Peter Bloomfield, Developer Engineer, este programatorul principal al aplicaţiei Advanced Road Design (ARD). În 1986 a dezvoltat CivilCad, aplicaţie software care în scurt timp a devenit soluţia standard de proiectare drumuri în Australia. În 1990, Topcon a cumpărat software-ul şi a fost integrat în instrumentele de survey proprii. În Australia CivilCad este încă cel mai utilizat software de drumuri cu peste 10.000 de licenţe vandute în întreaga lume. Începând cu anul 2000 Peter Bloomfield a dezvoltat Advanced Road Design (ARD) peste platformele Land Development Desktop şi AutoCAD Civil 3D. Curând, aplicaţia a fost adoptată de proiectanţii de drumuri din Australia şi Noua Zeelandă.

Comunicate MaxCad :

Vezi toate comunicatele companiei MaxCad.