Comunicarepublica.ro - suportul creșterii organice în motoarele de căutare

Bacau - 9 iulie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, IT&C, Media / Publicitate

Procesul de comunicare publică este esențial într-o afacere iar comunicarepublica.ro este liantul perfect între clienți și afaceri.

comunicarepublica.ro

În general, comunicarea publică este folosită de către instituțiile publice pentru a transmite informații de interes public, cetățenilor. Etapele sale se pliază perfect și pe legătura dintre clienți sau potențiali clienți și antreprenori, respectiv afaceri.

Ce au în comun? Căutarea informațiilor, a produselor sau serviciilor prin motoarele de căutare. Cu alte cuvinte, vă ajută să fiți găsiți de potențialii clienți în căutările pe Google.

Comunicarepublica.ro - ce este și cui se adresează?

Lansată de puțin timp, platforma aduce plus valoare în creșterea organică a vizibilității site-ului unei companii.

Este destinată: - administratorilor paginilor web

- creatorilor de conținut

- angajaților departamentelor de Marketing și SEO

”Pentru că este importantă comunicarea dintre companii și clienți sau potențiali clienți, am venit cu ideea acestei platforme. Ne-am propus ca prin comunicarepublica.ro să ajutăm companiile să-și extindă vizibilitatea mesajelor transmise publicului larg. Antreprenorii cred că este suficient să publice informații pe site-ul afacerii și să facă sponsorizări în rețelele sociale. Acestea pot fi extrem de costisitoare și cu rezultate nesatisfăcătoare pentru că era digitală înseamnă mult mai mult. Să nu uităm că traficul organic este mult mai valoros pe termen lung”, au explicat reprezentanții platformei.

De altfel, publicarea de conținut pe alte site-uri cu scopul trimiterii vizitatorilor către site-ul companiei este benefică unei afaceri.

În online, această practică va genera trafic organic și o creștere a poziției paginii web în motoarele de căutare.

”Cei care gestionează paginile web ale companiilor știu cât de important este acest lucru. Și mai știu cât de important este ca site-ul să aibă DA și PA, bun. Noi avem asta”, au mai spus inițiatorii platformei.

Valorile DA și PA mari, trimit afacerile în vizorul clienților.

DA (Autoritatea Domeniului) și PA (Autoritatea Paginii) sunt valori metrice care indică potențialul site-ul, adică al domeniului sau al unei pagini din site.

Acestea sunt importante pentru optimizarea site-ului și țin cont de algoritmii după care clasifică Google site-urile. De altfel, o optimizare bună a site-ului companiei nu va fi suficientă dacă nu există o tendință de creștere a acestor valori. Publicând conținut pe comunicarepublica.ro care deține valori bune ale DA și PA, credibilitatea site-ului afacerii în ”ochii” Google, va crește.

Puteți publica începând de la comunicate, advertoriale și până la articole de prezentare a activității companiei, produse/servicii oferite.

Cum funcționează platforma?

Concepută pentru a fi utilizată cu ușurință, platforma permite publicarea conținutului aducând astfel beneficii precum:

creșterea autorității domeniului și a paginii.

creșterea organică a traficului pe site-ul companiei.

creșterea traficului duce implicit la creșterea vânzărilor.

poziționare îmbunătățită în motoarele de căutare.

Publicarea pe comunicarepublica.ro

Publicarea pe platformă se face foarte simplu. Utilizatorii pot alege să publice un articol imediat.

Pentru publicarea constantă de articole, pot alege dintre abonamentele avantajoase, puse la dispoziție. Mai exact, sunt două tipuri de abonamente:

Pe 6 luni - oferă posibilitatea de a posta conținut nelimitat și garanția că acesta nu va fi șters, deci vizibil în permanență în Google. Toate acestea pentru doar 149,90 lei.

Pe 12 luni - oferă aceleași avantaje dar pe termen mai lung și pentru doar 299,90 lei.

În cazul publicării unui singur articol nu este necesară crearea unui cont în platformă însă în cazul abonamentelor după achiziție va fi creat, automat un cont.

Utilizatorul alege publicarea articolului sau abonamentul dorit urmând pașii necesari.

Apoi, va adăuga conținutul dorit iar pentru o bună indexare în motoarele de căutare va ține cont de principiile de bază în SEO:

- textul trebuie să aibă cel puțin 300 de cuvinte.

- stabilirea cuvintelor cheie.

- utilizarea de subtitluri în funcție de mărimea textului (H2, H3).

- optimizarea imaginilor sau a conținutului video atașat.

- ink-uri către site-ul sau pagina dorită.

Va adăuga imagine și/sau conținutul video și va completa informațiile necesare plății serviciului. Plata se face în siguranță cu ajutorul cardului bancar pentru serviciul ales.

Un ultim pas este acela de publicare a conținutului. Publicarea articolelor, comunicatelor sau advertorialelor pentru a crește organic în căutările Google este acum mai simplă.

Platforma comunicarepublica.ro a devenit un real suport în creșterea vizibilității afacerilor din România.

Date de contact:

website: https://comunicarepublica.ro/

contact @ comunicarepublica.ro

Whatsapp: 0773898334

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/maximsite/comunicarepublica-ro-suportul-cresterii-organice-in-motoarele-de-cautare