MarketingNews.ro – sursa de inspiratie si informare utila in domeniu

Bacau - 6 aprilie 2022

Comunicat tip Administrativ / Management in Afaceri, Media / Publicitate, Internet

De fiecare dată când apăsăm tastele dispozitivelor noastre care ne păstrează conectați digital la lumea înconjurătoare, efectul dorit este același. Să găsim ceea ce căutăm. Repede și bine. Preferăm conținutul relevant, bine structurat și care să satisfacă rapid nevoia primară: de a afla din surse sigure informația corectă, completă și verificată din cel puțin 3 surse.

marketing news

Sună simplu, nu? Dar realitatea este puțin diferită. Avalanșa de pagini care promit același lucru și care îți consumă resursa de timp accesând conținut irelevant este în creștere și asta face neîncrederea cititorului perfect justificată. Ne dorim să schimbăm această percepție și ne-am mobilizat concret prin abordarea "ca la carte" a domeniului Marketing, în speță pe forma lui în domeniul digital.

În încercarea de a ne poziționa în direcția corectă în raport cu fluxul de informație disponibil online și modalitățilep de expunere a materialelor concepute, am pus bazele unei pagini care își propune să fie un agregator de știri care să vă îmbogățească cunoștințele prin calitatea materialelor furnizate și care să vă păstreze activ interesul de a reveni la sursă.

La MarketingNews.ro punem preț pe colectarea celor mai noi știri din domeniu, acuratețea detaliilor cuprinse în fiecare material publicat și fair-play, căutând să nu îngroșăm rândurile doritorilor de atenție ci așezându-ne cu încredere în rândul oamenilor care vor să facă ceea ce știu mai bine: research de calitate și publicarea de informații care să conteze. Din respect pentru timpul alocat atât de creatorii de conținut de pe pagina noastră cât și de către cititorii care accesează pagina noastră în scop informativ.

Pentru a evita un feed aglomerat și pentru că orientarea cititorului ține cont de categoriile disponibile pe o pagină, am structurat informațiile disponibile în categorii diferite, cum sunt: comerț, digital, economic, extra, general, resurse și SEO.

Fiecare dintre aceste categorii conține articole atent selectate de către echipa MarketingNews.ro și își propune eficientizarea căutărilor de pe pagina noastră.

Fie că aveți nevoie de informații de actualitate sau simțiți nevoia să confirmați anumiți termeni elocvenți din domeniul marketingului, ne propunem să vă oferim constant materiale care să vă păstreze conectați și activi in acest domeniu.

Din dorința de a oferi conținut divers care să acopere o plajă largă de informații și nevoi ale celor care ajung pe pagina noastră, punem la dispoziția tuturor un instrument dedicat care permite oricărui creator de conținut să publice articole în secțiunea "Guest post".

Opțiunea este gratuită și permite publicarea tuturor materialelor trimise atâta timp cât acestea respectă politica de "Termeni și condiții" disponibilă pe pagina noastră, temele generale ca abordare, categoriile subliniate, utilizând creații originale și care sunt scrise, desigur, în Limba Română. Apreciem și încurajăm limbajul liber în limitele decenței, rezervându-ne dreptul să îndepărtăm fără preaviz materialele neconforme.

Creată cu scopul de a materializa și strânge o bază de informații utile din domeniul marketingului, pagina MarketingNews.ro este un spațiu virtual cu scop informativ care adăpostește atât creatorii de conținut cu experiență cât și pe cei pasionați de domeniu, oferă informații legate de cursuri și evenimente relevante și promovează teme de actualitate, păstrând pentru sursele accesate, creatorii care semnează materialele publicate și cititori, respectul cuvenit.

Vă invităm să rămâneți aproape pe pagina noastră și pe canalele de social-media asociate cu promisiunea că vom respecta întotdeauna cititorul furnizând informații care să merite timpul petrecut citindu-l, păstrând în tot ceea ce vă propunem măsura lucrului bine făcut, a echipelor orientate spre performanță și a materialelor cu utilitate ridicată.

Vă stăm la dispoziție pentru orice întrebări, nelămuri sau propuneri de colaborare pe care le vizualizați în raport cu MarketingNews.ro la datele de contact de pe pagina noastră.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/maximsite/marketingnews-ro-sursa-de-inspiratie-si-informare-utila-in-domeniu