maxipet    

Comunicate de presa si evenimente pe tema maxipet

 • maxipet. Weekendul acesta sărbătorim 11 ani de Maxi Pet cu o super promoție!

  maxipet

  Bucuresti - 11 iunie 2021

  Comunicat de SC Pet Network Europe SRL

  Campania aniversară își propune să aducă clienților magazinului Maxi Pet oferte de neratat. În weekendul 12-13 iunie, clienții se pot bucura de 10% reducere la toate produsele din magazinele fizice din București, Iași și Sibiu. Surprizele ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: maxi pet , maxi-pet , maxipet

  Vezi toate comunicatele de presa despre maxipet

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul maxipet.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la maxipet. Informatiile despre maxipet cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul maxipet, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la maxipet, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.