MB Distribution si IBM Software Club la Praga

BUCURESTI - 14 martie 2006

Comunicat tip General in IT&C

In perioada 3-5 martie 2006, MB Distribution si-a recompensat fidelitatea celor mai activi parteneri pentru produsele IBM software, cu un week-end la Praga, in cadrul celei de-a VII-a editii a evenimentului “IBM Software Club”.

MB Distribution si IBM Software Club la Praga

Scopul principal a fost construirea unei relatii de parteneriat mai eficiente, prin care MB Distribution a incercat sa se apropie mai mult de reteaua sa de distributie a produselor IBM software, prin intelegerea situatiilor prezentate si gasirea si oferirea de solutii. Participantii s-au bucurat de un program care a imbinat o sesiune de prezentari ale produselor IBM software, realizarile obtinute in ultimul an de activitate si planurile strategice pentru urmatorul an, cu vizitarea principalelor obiective turistice din Praga. O parte dintre participanti au primit diplome si premii pentru rezultatele deosebite obtinute in ultimul an. Prezentarile au fost sustinute de Stefan Radescu – IBM Software Business Manager MB Distribution si de invitatii speciali Jean-Michel Doudot – IBM Tivoli Storage & Security Sales Manager CEMAS, Werner Raschhoffer – Linux Software Sales Manager CEMAS, Marius Dogaru – Software Business Partner Sales Manager IBM Romania.
“Clubul IBM Software al MB Distribution, ajuns la a VII-a editie, poate fi considerat de acum un eveniment traditional pentru partenerii nostri. Alaturi de sesiunile in care prezentam cele mai interesante produse si solutii IBM software, acordam o mare atentie si partii non-formale a evenimentului, fiindca am constatat ca intotdeauna aspectele discutate in abordari libere au fost cele mai interesante. In plus, faptul ca suntem impreuna pe durata unui intreg week-end, consolideaza relatia personala, care se traduce printr-o relatie de business mai eficienta.”, a declarat Stefan Radescu.

Despre MB Distribution

MB Distribution este prezenta pe piata IT din 1993, fiind unul dintre principalii distribuitori de echipamente hardware si produse software. Avand in protofoliu branduri din clasa A, precum IBM, Epson, Ricoh, Lenovo, Emerson/Liebert, Metrologic si Allied Telesyn, MB Distribution ofera tehnologii de varf folosite de marile companii: servere, solutii de stocare, networking, calculatoare portabile, UPS-uri si echipamente de birou - imprimante, copiatoare, multifunctionale, fax-uri, scannere. MB Distribution ajunge la utilizatorii finali prin reteaua sa de firme partenere ce numara aproximativ 250 companii, acoperind toate zonele geografice. Misiunea MB Distribution este de a creste valoarea protofoliului sau de produse si de a dezvolta un parteneriat pe termen lung cu clientii sai avand la baza o relatie speciala cu fiecare. Strategia pe termen mediu a companiei este concentrarea pe echipamentele profesionale, solutii si servicii.
Dana Hagivreta
PR & Events Coordinator
Tel. 021.231.79.88
Fax: 021.230.03.13