7 premii pentru MB Dragan la Gala Webstock 2009

BUCURESTI - 21 septembrie 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Vineri, 18 septembrie 2009, a avut loc binecunoscutul eveniment, Webstock, organizat de echipele Event si Evensys,coordonate de Cristian Manafu. Ajuns la a 2a editie, acesta s-a extins pe parcursul unei zile, dimineata avand loc conferinte si workshop-uri dedicate social media si fenomenului web 2.0. Seara s-a incheiat cu o ceremonie de premiere a celor mai inedite proiecte web 2.0.

7 premii pentru MB Dragan la Gala Webstock 2009

Pentru agentia interactiva, MB Dragan, este primul an in care a participat cu 11 proiecte, dintre care 7 au si fost premiate, reusind astfel sa devina marele castigator al galei Webstock.

Proiecte premiate sunt : Yahoo maps (locul I, categ. Utility), I dare U (locul II- categ. User Generated Content-brand projects), ArcaSpace blog (locul I – categ. Company&Brand blogs), MB Dragan blog (locul II – categ. Company&Brand blogs), PayPerClick blog (locul III, categ. Company&Brand blogs), Sono Music Arena (locul III, categ. Blogging Campaigns) si nu in ultimul rand, The Office Project (locul II – categ. Others).

O alta surpriza placuta, reprezinta faptul ca la categoria « Company&Brand Blogs » agentia a reusit sa obtina toate cele 3 locuri, I, II si III cu urmatoarele lucrari: Arcalunar, blogul companiei si PayPerClick.

Despre MB DRAGAN SRL

MB Dragan este o agentie orientata catre interactiv care ofera full service de marketing online si consultanta. In portofoliul acesteia se gasesec clienti precum : Pagini Aurii, Pro Tv, Paralela 45, Chicco, City Pharma,miniPRIX, Interbrands, UTV, Arca Lunar.

str. Gheorghe Marinescu, nr. 12, sector 5, Bucuresti
office@mbdragan.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mb-dragan/7-premii-pentru-mb-dragan-la-gala-webstock-2009