Miniprix da startul concursului “my Dress-Up”

BUCURESTI - 11 mai 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Dupa lansarea noului site, Miniprix revine cu noutati si pune la dispozitia vizitatorilor un nou concurs numit 'my Dress-Up' realizat de agentia interactiva MB Dragan. Acesta consta in crearea de avataruri cu diverse combinatii de haine care apoi pot fi salvate si votate de vizitatorii site-ului.

Jocul va fi activ timp de o luna dupa care persoanele cu cele mai multe puncte vor primi premii ce constau in cumparaturi in valoare de diverse sume, prezentate mai jos. Voturile sunt vizibile doar in momentul in care vizitatorul site-ul a efectuat deja votul.

Hainele puse la dispozitie in joc sunt haine reale din magazinele miniPRIX. Pe toata durata jocului vor fi adaugate haine noi putandu-se crea combinatii de haine si avataruri cat mai diverse. Nu exista o limita de avataruri per utilizator permitandu-se astfel o mai mare libertate in crearea de noi tinute.

Premiile acordate in cadrul concursului “my Dress-up” sunt:

Premiul 1: Cumparaturi in valoare de 1000 RON
Premiul 2: Cumparaturi in valoare de 700 RON
Premiul 3: Cumparaturi in valoare de 500 RON
Premiile 4-20: Discount 50% din suma limita de 300 de lei
Premiile 20-100: Discount 30% din suma limita 300 de lei

Utilizatorii vor avea posibilitatea de a-si promova avatarurile create pe blogurile sau site-urile proprii printr-un cod de embed pus la dispozitie pe pagina jocului. Concursul face parte dintr-o campanie de advergaming, concept ce ajuta la promovarea produselor miniPRIX intr-un mod distractiv si rasplateste in acelasi timp utilizatorii prin premiile puse in joc.

Regulamentul si o descriere mai detaliata a 'my Dress-Up' sunt disponibile la adresa http://miniprix.ro/ro/dress-up/about.

Despre MB DRAGAN SRL

MB Dragan este o agentie de publicitate interactiva full service cu birouri in Bucuresti si in tara. Alaturi de publicitatea interactiva, compania ofera servicii de online marketing şi mobile marketing. Intre clientii agentiei se regasesc ProTv, City Pharma, Pagini Aurii, Interbrands, Kiss FM, Novensys si Euroest.

MB Dragan,
B-dul Gheorghe Marinescu, nr 12,
Sector 5, Bucuresti
office@mbdragan.com