Mobi One - primul serviciu de mobile marketing din Romania

BUCURESTI - 13 iunie 2008

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Mobile marketingul este noua frontiera a marketingului. Dupa marketingul online, care inca nu si-a epuizat resursele, mobile marketingul produce o revolutie si ne ia prin surprindere cu mijloace pline de imaginatie si multe provocari adresate creativitatii umane.

Totusi, ce este mobile marketingul? Acesta se refera la utilizarea platformelor de comunicare bazate pe tehnologie mobila - in general, telefoane mobile si PDA-uri - ca un dispozitiv integrat de transmitere a informatiei atat catre client, cat si dinspre acesta, in cadrul unei campanii de marketing ce se desfasoara pe mai multe medii de comunicare.

Mobi One este primul serviciu integrat de mobile marketing din Romania, creat de echipa MB Dragan, ce va pune la dispozitie o multitudine de mijloace prin care serviciile dvs pot ajunge la clienti, actuali si potentiali. Mobi One aduce in Romania un nou mod de a face publicitate. Va invitam sa inovati si sa va folositi de serviciile noastre pentru a intra intr-o noua era a publicitatii.

Mobi One include servicii de mobile marketing clasice, precum SMS Marketingul, Mobile Marketing prin MMS, Optimizarea aplicatiilor si site-urilor pentru dispozitive mobile. Alaturi de acestea, va propunem cateva dintre cele mai noi tehnici de mobile marketing:
•Advergaming
•Mobile web marketing
•Bluetooth/infrared shopping
•Kioskuri interactive
•Georeclame/informatii servite la cerere
•Marketing viral pe mobil

Pentru mai multe informatii, accesati site-ul nostru www.mobione.ro. Suntem siguri ca veti intelege entuziasmul nostru si oportunitatile care vi se deschid.

Ce va propune echipa MB Dragan? Sa priviti intotdeauna spre viitor si dati frau liber imaginatiei!

Despre MB DRAGAN SRL

Despre MB Dragan

MB Dragan este o companie de publicitate interactiva, care s-a impus pe piata prin originalitate, calitate si indrazneala. Alaturi de publicitatea interactiva, compania ofera servicii de online marketing, mobile marketing, identitate vizuala. In portofoliul MB Dragan veti gasi nume precum, Interbrands, ProTv, Novensys, Euroest.

Date de contact

Str. Romulus nr. 42
Sector 3, Bucuresti

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mb-dragan/mobi-one-primul-serviciu-de-mobile-marketing-din-romania