Alege sa lucrezi cu profesionistii de la Cadastru24.ro, nu cu oricine!

BUCURESTI - 12 aprilie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii, Juridic, Imobiliare

De ce sa ne alegi pe noi? Iti oferim indrumare si consultanta de specialitate. Castigi timp pretios. Nu mai platesti mai mult decat face.
Cu ce te ajutam? Intra pe www. cadastru24.ro si de acolo vei primi indrumare si servicii profesionale de specialitate necesare in rezolvarea problemelor intampinate de tine legate de cadastru si intabulare , dar nu numai !

cadastru24.ro

cadastru24.ro

Alege sa  lucrezi cu profesionistii de la Cadastru24.ro , nu cu oricine !

Cadastru24.ro este alaturi de tine oriunde, oricand in Romania. O echipa unita si profesionista ce iti va sta la dispozitie mereu cand vei avea nevoie. Iata cateva motive pentru care ai putea sa ne alegi:

-Iti oferim indrumare si consultanta de specialitate

Mai multe decat o retea nationala de cadastristi si topografi, suntem o echipa si facem echipa cu tine pentru a te ajuta sa iti duci la bun sfarsit lucrarea.

Indiferent ca ai nevoie de informatii, ajutor, clarificari sau consultanta pentru orice tip de lucrare de cadastru, intabulare, auditare energetica, la noi vei gasi intotdeauna un sfat bun si trasparent, informatii verificate si experti autorizati.

-Castigi timp pretios

Stim cat de pretios este timpul tau si stim cat de important este sa fii sigur ca lucrarea ta va fi terminata cat mai repede. De aceea, am creat reteaua noastra nationala de experti de top in domeniul cadastrului, intabularii, topografiei si auditarii energetice.

De ce sa pierzi timp cerand oferte de la zeci de cadastristi prin toate partile, cand in doar 10 minute poti avea acces la peste 700 de specialisti, printr-o singura cerere de oferta trimisa?

Ne pasa de timpul tau si ne concentram pe a te ajuta sa il economisesti.

-Nu mai platesti mai mult decat face

Poate atunci cand ai nevoie urgenta ca lucrarea ta sa fie realizata cat mai repede posibil, nici nu te mai uiti la pret...si ajungi de multe ori sa platesti mai mult decat ar fi trebuit, pentru servicii mai slabe decat ti s-a promis.

Nu si la noi. Noi ne uitam la pret pentru tine si avem grija sa primesti preturile corecte doar de la specialistii autorizati, lasandu-te pe tine, mai apoi, sa alegi cel mai bun pret si cel mai bun expert.

Raportul calitate-pret va fi intotdeauna cel corect pentru tine.

 Iata cu ce ne ocupam noi :

 Consultanta- iti raspundem mereu la intrebari si te indrumam spre luarea unei decizii corecte in rezolvarea rezolvarea problemei tale

Cadastru- Reteaua noastra cuprinde TOP 10 experti autorizati de ANCPI din Romania, care te pot ajuta cu servicii de cadastru pentru apartamente, case, pentru alte immobile si desigur pentru terenuri intravilane/extravilane sau rectificare cadastru s.a

Intabulare- Cei peste 700 de specialist din reteaua noastra  national ate ajuta cu intabularea pentru apartament, casa, alte immobile si terenuri.

Servicii topografice- Mereu alaturi de tine, oriunde, oricand, avem de asemenea si o echipa ce cuprinde TOP 10 experti topografi din Romania gata sa stea la dispozitia ta.

Certificarea Energetica- Cu o valabilitate de 10 ani, acesta este obligatoriu pentru vanzare/cumparare. Pentru a obtine unul, rapid, in maxim 2 zile lucratoare, nu ezita, contacteaza-ne !

Releveu- Masurarea caselor. Apartamentelor nu este ceva greu de facut pentru expertii nostril. Daca vreodata ai nevoie de schita casei tale si nu o gasesti printre acte, apeleaza la noi !

Studiu geotehnic- In cazul in care doriti sa construiti un imobil si nu sunteti siguri daca terenul este cel potrivit pentru a mentine constructia respective, din nou, echipa noastra va este alaturi si vas are in ajutor cu Studiul Geotehnic.

Trasare limite de proprietate- Necesare, de exemplu, atunci cand doresti sa construiesti un gard, insa vecinul tau nu este de accord.

Trasare axe constructive- In momentul in care edificam o constructive.

Asistenta pe santier- inclusiv atunci cand doriti sa turnati placi peste un nivel.

Ridicare Topografica- pentru obtinerea Autorizatiei de construire, Certificat Urbanism, Intocmirea Proiectului Arhitectural.

Expertiza MLPAT-Necesara ori de cate ori apar modificari in locuintele dumneavoastra, pentru constructii edificate fara Autorizatia de Construire si fara proiect. Avem experti autorizati MLPAT cu o experienta vasta pentru intocmirea expertizelor tehnice in constructii.

 

 

Daca sunteti interesati, vizitati www.cadastru24.ro sau ne putem auzi la o convorbire telefonica la numarul de telefon: 0771.362.642!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mba-eval-consult-srl/alege-sa-lucrezi-cu-profesionistii-de-la-cadastru24-ro-nu-cu-oricine