85% dintre job-urile anului 2030 nu există încă!

BUCURESTI - 27 februarie 2023

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Social, Tehnologie, Cursuri

Live site

EXPERT IN DEZVOLTARE PERSONALĂ ȘOCHEAZĂ AFIRMÂND CĂ 85% DIN LOCURILE DE MUNCĂ DIN 2030 NU EXISTĂ ÎN ZIUA DE AZI.

Ne confruntăm cu o revoluție în ceea ce privește locurile de muncă. Datorita expansiunii tehnologiei, a robotizarii si inteligentei artificiale, o cercetare realizata de LinkedIn, liderul in domeniu, arata ca peste 85% din locurile de muncă din anul 2030 nu există inca. Este un fapt șocant, chiar dramatic, pentru intreaga societate dar in special pentru parinti. Într-o lume în care tehnologia și inovația sunt într-o continuă schimbare, parintii sunt nevoiti să-și adapteze strategiile educationale și să investească cu responsabilitate în educatia si dezvoltarea copiilor pentru a fii pregătiți să învețe lucruri relevante, in linie cu cerintele viitorului.

Razvan Vasile - Fondator & CEO MBAKids Academy - Redefinim Educatia

Razvan Vasile - Fondator & CEO MBAKids Academy - Redefinim Educatia

 "Lasă-ți copilul să strălucească – MBAKids, cel mai Complex Program MBA pentru copii, le oferă aripi pentru a zbura spre succes" 

Razvan Vasile, fondator & CEO MBAKids Academy

"Ne confruntăm cu o transformare radicală a pieței forței de muncă pentru tineret si nu numai", spune Razvan Vasile, fondator si CEO al MBAKids Academy. "În următorii ani, vom vedea o creștere semnificativă a locurilor de muncă în domeniile legate de tehnologie, sănătate și energie regenerabilă. În același timp, multe dintre cele mai populare joburi de astăzi vor dispărea în totalitate. Acest lucru pune o presiune enormă pe actualii dar si viitorii angajati să își adapteze abilitățile și să învețe lucruri noi."

 

Razvan Vasile, avertizează că această schimbare radicală este o provocare pentru foarte mulți parinti dar susține că există oportunități semnificative pentru parintii care au inteles sensul unic al viitorului si sunt pregătiți sa-si echipeze copiii cu abilitatile cerute de meseriile viitorului. "Este esențial ca parinte să începi să gândești în termeni de abilități și competențe, nu de joburi!", spune el.

 

"În loc să te concentrezi pe a deveni un expert într-un anumit domeniu, încearcă să dezvolți abilități care sunt transferabile și care te vor ajuta să faci față schimbărilor din piața forței de muncă. Învățarea continuă va fi cheia succesului în viitor.", incheie Razvan Vasile, CEO al MBAKids, singura academie de MBA pentru copii din Romania, proaspat premiata ca oferind cel mai complex program MBA de educatie financiara, antreprenoriat, mentalitate de succes, leadership, comunicare si inteligenta emotionala.

 

În final, acest avertisment dramatic ne reamintește că lumea se schimbă rapid și că fiecare copil trebuie să fie pregătit să se adapteze și să învețe lucruri noi. Cu toate acestea, prin dezvoltarea de abilități transferabile și prin învățarea continuă, copii pot să se adapteze la orice schimbare și să aiba succes în viitor.


Care sunt abilitățile esențiale pentru carierele viitorului cu care cursurile MBAKids echipează copiii cu varsta intre 6 si 18 ani


Cursurile MBAKids ajută copiii să-și dezvolte abilitățile de gândire critică, comunicare, planificare și organizare la pachet cu toate abilitățile financiare esențiale. Punem foarte mare accent si pe abilitățile de comunicare, cum ar fi capacitatea de a vorbi în public, de a pune întrebări relevante, de a sintetiza mesaje și de a asculta activ. Planificarea și capacitatea de a lucra eficient, creativitatea, imaginația si adaptabilitatea sunt, de asemenea, abilități esențiale pentru viitor. Abilitățile antreprenoriale sunt, de asemenea, perfect valorizate la MBAKids, abilități precum curajul și asumarea riscurilor, capacitatea de a genera schimbare și inovație, energia, pasiunea și optimismul. Se dezvoltă si capacitățile de a atinge obiective si de luarea a deciziilor, persistența. Se pune accent pe abilitatile legate dezvoltarea relațiilor și eficiența în echipă, negociere, empatie, încredere, modestie, motivație și rezolvarea conflictelor.” ne spune CEO-ul MBAKids, Razvan Vasile.

 

Copiii de azi sunt liderii de mâine, iar ei pot descoperii toate aceste abilitati la cursurile organizate de MBAKids Academy, singura academie de MBA din România care îmbină cunostintele de comunicare, inteligență emoțională, leadership și dezvoltare personală cu cele financiare si antreprenoriale, pregătind copiii pentru viitor de succes!

 

Înregistreaza-te ACUM la cursurile MBAKids.
Primesti 2 ȘEDINȚE GRATUITE, una pentru parinte si una pentru copil si DISCOUNT 10%!

 

Rezervă-ți acum un loc! Cursurile incep in curand.

Telefon direct: 0743 436 624 sau 0783 064 682

Formular de contact: https://mbakids.ro/contact

 

 

Despre MBAKids Academy


MBAKids Academy - Liderii viitorului
La MBAKids Academy educăm copiii spre viitor făcându-i să înțeleagă că pentru a putea schimba lumea, mai întâi trebuie să o înțeleagă.

Academia MBAKids este un concept unic, un proiect de țară despre mentalitatea succesului la copii și pregătirea liderilor de mâine. Este singura academie de MBA pentru copii din România, premiată ca “Cel mai Complex Program MBA pentru Copii”, o nouă referință în dezvoltarea personală a tinerilor conform presei din România.

Cursurile MBAKids sunt concepute pentru a reduce discrepanțele existente între cunoștințele predate în școală și cerințele realității actuale și ale viitorului. Predăm Mentalitate de creştere, Leadership, Restart în Gândire, Inteligență emoțională, Educație financiară, Antreprenoriat, De la idee la startup, Tehnici de Negociere, Marketing & PR, Arta Comunicarii & Dictie, Vorbit în Public, Etichetă & Bune Maniere.

Școala tradițională pregătește copiii pentru trecut. Copiii au nevoie de educaţie conplementară 100% orientată spre viitor pentru a fi echipați cu toate abilitățile necesare pentru succes și împlinire. Au nevoie de o componentă educațională modernă de tip MBA prin care să învețe cum să învețe, să citească eficient, să comunice, să identifice oportunități, să-și controleze emoțiile, să gestioneze banii și o afacere și, nu în ultimul rând, cum să-și formeze o mentalitate de lider.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mbakids-academy/85-dintre-job-urile-anului-2030-nu-exista-inca