AVALANȘĂ DE ÎNSCRIERI la cursurile de afaceri pentru copii MBAKids Academy – peste 250 de înscrieri în numai 5 zile de la lansare - un nou fenomen

BUCURESTI - 16 decembrie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Educatie / Cultura, Finante / Contabilitate, IT&C, Cursuri

Academia MBAKids devine noua referință în educația de afaceri & leadership pentru copiii din România dupa ce în numai 5 zile de la lansarea în România, peste 250 de parinti și-au inscris copiii la cursurile MBAKids.

Razvan Vasile - Președinte & CEO MBAKids Academy, România

Razvan Vasile - Președinte & CEO MBAKids Academy, România

 Viitorul este o stare de spirit. Noi educăm copiii spre viitor făcându-i să înțeleagă că pentru a putea schimba lumea, mai întâi trebuie să o înțeleagă. Încurajăm copiii să pună întrebări dificile, să exploreze necunoscutul și să fie pasionați de descoperirea propriului potențial. Prin ceea ce facem, ajutăm și inspirăm copiii să înțeleagă esențialul despre viitorul lor. Ei devin conștienți că succesul constă în inteligență, acțiune, integritate și disciplină. 

Razvan Vasile, Președinte & CEO MBAKids Academy

MBAKids Academy este un proiect de țară și noul fenomen al educației de dezvoltare personală pentru copiii din România.

Sute de părinți au contactat MBAKids Academy și și-au inscris copiii în ultimele zile, după ce au vizualizat explozia de super informații postate de MBAKids Academy în întreaga social media, în special pe TikTok, Facebook, Instagram, LinkedIn și Youtube. O adevărată avalanșă de întrebări, dinamism, entuziasm, mirare, zâmbete și exclamații pozitive. Liniile telefonice ale academiei au luat pur si simplu „foc”. Nu au fost zile și ore simple, însă au fost pline de momente de o frumusețe specială, momente pe care părinții români așteptau de foarte mult timp să se întâmple!

MBAKids este un concept unic despre „Mentalitatea Succesului” ce cuprinde cursuri de afaceri, abilități de viață și leadership pentru cei mici. Copiii între 6 și 18 ani, împărțiți pe grupe de vârstă, învață fizic și online (la alegere), să decidă cu privire la viitoarea lor carieră și să obțină abilitățile necesare în economie, finanțe, comunicare, negociere, bune maniere, inteligență emoțională și multe alte module cheie pentru copii. Prin ceea ce face, echipa MBAKids ajută și inspiră copiii să înțeleagă esențialul despre viitorul lor. Copiii devin pe deplin conștienți că succesul constă întotdeauna în inteligență, acțiune, integritate și disciplină.

DISCOUNT-ul substantial oferit ca promoție de Crăciun pentru copii poate să fi fost un alt motiv al entuziasmului și exploziei de înscrieri la cursurile MBAKids Academy.

Reacția părinților NU este totuși de mirare! Aproape 8 din 10 părinți români văd școala tradițională drept insuficientă pentru dezvoltarea și pregătirea pentru viață a copiilor. 9 din 10 părinți doresc introducerea unor module de afaceri (antreprenoriat) în școli, însă nimic nu s-a întâmplat în acest sens. Predarea clasică pe elemente teoretice, plafonarea materiilor de studu și regula memorării informației, nu ajută la dezvoltarea generațiilor de copii Z și Alpha de azi. In schimb, cursurile MBAKids asigură copiilor o experiență transformatoare din punct de vedere intelectual, social și personal, care să-i pregătească pentru o viaţă de succes. Nu este niciodată prea devreme pentru un copil să afle adevăruri despre viață și afaceri iar MBAKids este pasul natural către succes al acestuia.

Conceptul MBAKids a pornit de la mixul a trei sisteme de învățământ de top: cel din Singapore (nr. 1 global în științe exacte), Britanic (nr.2 global) și Australian (nr. 9 global). Pachetul de cursuri MBAKids a fost conceput pe baza unei realități evidente: copiii de azi au nevoie de NOI instrumente, metode și abilități pentru a-și putea susține viitorul. Cursurile de dezvoltare personală incluse în pachet sunt următoarele:

    Mentalitate de Succes; Leadership; Inteligență Emoțională; Educație Financiară; Afaceri și Startups; Tehnici de Negociere; Marketing și PR; Comunicare și Dicție; Restart în Gândire; Etichetă și Bune Maniere; Vorbit în Public; IT și Robotică; Supraviețuire.

Sunați la MBAKids! NU ezitați când este vorba despre viitorul copilului. Acesta are nevoie de o alternativă educațională solidă unde să învețe cum să învețe, cum să citească eficient, cum să mănânce sănătos, cum să se odihnească și să facă sport, cum să comunice, cum să identifice oportunități, cum să economisească și să facă rapid bani mulți, cum să-și managerieze emoțiile și cum să devină adevărați lideri. Cursurile MBAKids sunt concepute pentru a reduce discrepanțele existente între cunoștințele predate în școală și cerințele realității actuale.

Pentru înscrieri, accesați pagina de contact a website-ului MBAKids Academy! Evaluarea inițială a copiilor este GRATUITĂ până la 20/01/2023, se va desfașura online și va dura aproximativ 30 de minute. In cadrul acestei evaluari se va efectua o analiză completă a potențialului copilului Dvs. pentru a fi integrat la clasa și cursul potrivit.

Website MBAKids Academy: https://mbakids.ro/

MBAKids Academy - Social Media: Facebook  LinkedIn TikTok Youtube Instagram

 

Despre MBAKids Academy

La MBAKids vrem să ne asigurăm că oferim copiilor o experiență transformatoare din punct de vedere intelectual, social și personal, care să-i pregătească pentru o viaţă de succes. Intenționăm să stabilim un standard de educație în arta și știința afacerilor, a economiei și leadership-ului pentru următorii minim 50 de ani. Aceasta este academia MBAKids! O oportunitate de a face diferența pentru viitorul copiilor pentru că întodeauna viitorii lideri se formează azi. Nu este niciodată prea devreme pentru un copil să afle adevăruri despre viață și afaceri. MBAKids este pasul natural către succes al oricărui copil. Prin cursurile noastre, ajutăm copiii să decidă cu privire la viitoarea lor carieră și să obțină cunoștințele necesare în viață și afaceri. Este un concept creat cu scopul de a forma lideri cu mentalitate de creștere, antreprenori inovatori, oameni de afaceri și manageri ai viitorului, oferindu-le ceea ce considerăm că este cea mai bună formare disponibilă din România.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mbakids-academy/avalan-a-de-inscrieri-la-cursurile-de-afaceri-pentru-copii-mbakids-academy-peste-250-de-inscrieri-in-numai-5-zile-de-la-lansare-un-nou-fenomen1