Cursurile MBAKids, au fost premiate ca „Cel mai Complex Program MBA pentru Copii” la Gala iSuccess Awards

BUCURESTI - 6 ianuarie 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura

Live site

MBAKids, noul fenomen în educația de afaceri pentru copii, aduce o infuzie de mentalitate de succes și leadership în România. Prin ceea ce face academia MBAKids, ajută și inspiră copiii să înțeleagă esențialul despre viitorul lor. Ce îi va face pe acești copii adulți puternici este asumarea responsabilității pentru tot ceea ce se întâmplă în jurul lor. Ei devin conștienți că succesul constă întotdeauna în inteligență, atitudine, integritate și consecvență.

MBAKids

MBAKids

 Prin cursurile noastre, ajutăm copiii să decidă cu privire la viitoarea lor carieră și să obțină cunoștințele necesare în viață și afaceri. Este un concept creat cu scopul de a forma lideri cu mentalitate de creștere, antreprenori inovatori, oameni de afaceri și manageri ai viitorului, oferindu-le ceea ce considerăm că este cea mai bună formare disponibilă din România. 

Razvan Vasile, Fondator & CEO MBAKids Academy

MBAKIDS Academy a primit un prestigios premiu în domeniul educației pentru copii, în cadrul celui mai mare eveniment de networking din lume, iSuccess Awards. După galele grandioase realizate împreuna cu celebra companie media de afaceri Forbes, în orașe ca Monaco, Cannes, Dubai, Los Angeles sau Veneția, iSuccess a ajuns la finalul anului trecut la București unde a adunat oameni excepţionali, într-un cadru de networking exclusivist.

Pe 15 decembrie 2022, MBAKids Academy a strălucit pe covorul roșu de la “Le Chateau”, primind premiul pentru “Cel mai Complex Program MBA pentru Copii” în aplauzele unei audiențe de excepție.Este o recunoaștere oficială a rezultatelor academiei care s-a remarcat prin misiunea, viziunea și valorile pe care le transmite copiilor din întreaga țara. Majoritatea oamenilor de afaceri prezenți la “Le Château”, inclusiv vedetele media prezente și-au manifestat dorința de a sprijini și promova acest proiect educațional de țară.

MBAKids a adus educația de afaceri și mentalitatea de creștere pentru copii în România, devenind noul fenomen în dezvoltarea personală a copiilor. Această expasiune fără precedent nu mai este o surpriză pentru nimeni, Academia MBAKids devenind noua referință în educația de afaceri și leadership pentru copii. Startul a fost luat după ce în numai 5 zile de la lansarea în România, peste 250 de parinti și-au înscris copiii la cursurile MBAKids.

Cu un concept de țară unic, pornit de la rădăcinile educaționale ale sistemelor de învățământ Australian, Britanic și din Singapore, MBAKids Academy a câștigat rapid recunoaștere de piața fiind desemnat drept cel mai complex program MBA pentru copii din România în cadrul galei prestigiosului eveniment iSuccess Awards. "La MBAKids Academy intenționăm să stabilim un standard de educație pentru copii în arta și știința afacerilor, a economiei și leadershipului pentru următorii ani. Nu este niciodată prea devreme pentru un copil să afle adevăruri despre viață și afaceri.MBAKids este pasul natural către succes al oricărui copil. Prin cursurile noastre, ajutăm copiii să decidă cu privire la viitoarea lor carieră și să obțină abilitățile de viitori lideri”, precizează Răzvan Vasile, CEO al MBAKids Academy.

Pachetul de cursuri MBAKids include următoarele module de dezvoltare personală pentru copii: Mentalitate de Succes, Leadership, Inteligență Emoțională, Educație Financiară, Afaceri și Startups, Tehnici de Negociere, Marketing și PR, Comunicare și Dicție, Restart în Gândire, Etichetă și Bune Maniere, Vorbit în Public, IT și Robotică și Supraviețuire.

Website MBAKids Academy: https://mbakids.ro/MBAKids Academy 

Despre MBAKids Academy

Despre MBAKids Academy

La MBAKids vrem să ne asigurăm că oferim copiilor o experiență transformatoare din punct de vedere intelectual, social și personal, care să-i pregătească pentru o viaţă de succes. Intenționăm să stabilim un standard de educație în arta și știința afacerilor, a economiei și leadership-ului pentru următorii minim 50 de ani. Aceasta este academia MBAKids! O oportunitate de a face diferența pentru viitorul copiilor pentru că întodeauna viitorii lideri se formează azi. Nu este niciodată prea devreme pentru un copil să afle adevăruri despre viață și afaceri. MBAKids este pasul natural către succes al oricărui copil. Prin cursurile noastre, ajutăm copiii să decidă cu privire la viitoarea lor carieră și să obțină cunoștințele necesare în viață și afaceri. Este un concept creat cu scopul de a forma lideri cu mentalitate de creștere, antreprenori inovatori, oameni de afaceri și manageri ai viitorului, oferindu-le ceea ce considerăm că este cea mai bună formare disponibilă din România.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mbakids-academy/cursurile-mbakids-au-fost-premiate-ca-cel-mai-complex-program-mba-pentru-copii-la-gala-isuccess-awards