MBAKids, Lider în Educația pentru Copii, Extinde Învățarea de Înaltă Calitate la Nivel Național și Internațional printr-o Franciză de Ultimă Generație

BUCURESTI - 23 mai 2023

Comunicat tip General in Afaceri, Educatie / Cultura, Media / Publicitate, Social, Cursuri

Capitalizând succesul fulminant din România și diaspora, MBAKids Academy oferă acum o oportunitate unică de franciză, o investiție în viitorul copiilor și un model de afacere dovedit profitabil, facilitând accesul la un model de educație inovator, axat pe abilitățiile necesare viitorului, pentru copiii români, oriunde s-ar afla!

Razvan Vasile, fondator MBAKids Academy, vorbeste in cadrul proiectului Proedus despre educatia copiilor orientata spre viitor

Razvan Vasile, fondator MBAKids Academy, vorbeste in cadrul proiectului Proedus despre educatia copiilor orientata spre viitor

 Suntem foarte entuziasmați să oferim oportunitatea de franciză în toată țara. Credem că este o oportunitate excelentă pentru antreprenorii și investitorii locali care doresc să investească în viitorul copiilor și al comunității lor. 

Razvan Vasile, fondator MBAKids Academy

Vizând atât piața națională, cât și cea internațională prin diaspora, MBAKids Academy este pregătită să împărtășească filosofia sa educațională unică și modelul său de afacere dovedit cu un număr mai mare de antreprenori și educatori motivați.

 

MBAKids a demonstrat o creștere semnificativă a veniturilor de la lansare, fapt recunoscut prin numeroase premii la nivel național (“Cel mai Complex Program de MBA pentru Copii” și “Personalitatea Inspirațională a Anului în Educația Tinerilor”) și o prezență constantă în presă și mass-media. Acest succes nu este doar o mărturie a rentabilității modelului de afacere, ci și a calității educației oferite – o abordare inovatoare care echipează copiii cu abilitățile și cunoștințele necesare pentru a avea succes în viitor.

 

"Prin această oportunitate de franciză, MBAKids își propune să se extindă la nivel național și internațional, ajungând la un număr și mai mare de copii români", spune Răzvan Vasile fondatorul MBAKids. "Credem cu tărie în conceptul inovator adus de noi, echipa academiei MBAKids, cu obiectivul final de a ajuta generațiile următoare să își dezvolte abilitățile necesare pentru a reuși într-o lume în continuă schimbare."

 

MBAKids invită toți antreprenorii și educatorii motivați să profite de oportunitatea unică de a se alătura unei mișcări educaționale revoluționare, care dorește să ofere fiecărui copil, indiferent de locație, acces la educație de înaltă calitate, orientată spre viitor. Pentru mai multe informații, vizitați pagina de francize de pe website-ul academiei, aflat mai jos.

Alternativ, ne puteți contacta la adresa de e-mail info@mbakids.ro sau la numărul de telefon +40 783 064 682.

Despre MBAKIDS ACADEMY

MBAKids - Liderii viitorului

La MBAKids Academy educăm copiii spre viitor făcându-i să înțeleagă că pentru a putea schimba lumea, mai întâi trebuie să o înțeleagă.

Academia MBAKids este noul fenomen al educației din România, noua referință în dezvoltarea personală a tinerilor conform rezultatelor dovedite și a presei. MBAKids este un concept unic, un proiect de țară despre mentalitatea succesului la copii și despre pregătirea liderilor de mâine.

Copiii au nevoie de educație complementară 100% orientată spre viitor pentru a fi echipați cu toate abilitățile necesare pentru succes. Copiii au nevoie de o componentă educațională modernă, de tip MBA, prin care să învețe cum să învețe, să citească eficient, să comunice, să identifice oportunități, să-și controleze emoțiile, să gestioneze banii și o afacere și, nu în ultimul rând, cum să-și formeze o mentalitate și atitudine de lider, de succes.

Conceptul MBAKids a fost realizat ținând cont de cerințele viitorului și de punctele forte ale sistemelor educaționale din Australia, Anglia și Singapore, recunoscute global pentru rezultate excepționale în domeniul educației.

- Creșterea încrederii în sine (încredere, dezvoltare, învățare)
- Dezvoltarea abilităților sociale (abilități sociale, interacțiune, prieteni)
- Îmbunătățirea performanței școlare (performanță școlară, învățare, succes)
- Dezvoltarea abilităților de comunicare (comunicare, exprimare, ascultare)
- Înțelegerea și gestionarea emoțiilor (emoţii, control, înțelegere)

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mbakids-academy/mbakids-lider-in-educatia-pentru-copii-extinde-invatarea-de-inalta-calitate-la-nivel-national-si-international-printr-o-franciza-de-ultima-generatie