Cursurile MBAKids Academy: Revoluționează educația copiilor din România și obține realizări remarcabile încă din primul trimestru al anului 2023

BUCURESTI - 16 mai 2023

Comunicat tip General in Afaceri, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle, Social, Cursuri

MBAKids Academy, prima academie de cursuri MBA (Master of Business Administration) de dezvoltare personală pentru copiii din România, a devenit într-un timp record noul fenomen în educația copiilor, oferind cursuri și programe unice care includ educație financiară, antreprenoriat, arta comunicării, marketing, tehnici de PR & comunicare în afaceri, tactici de negociere, precum și cursuri esențiale pentru succes și împlinire, cum ar fi mentalitatea de creștere, atitudinea de succes, leadership, restart în gândire și inteligența emoțională.

În prima parte a anului 2023, MBAKids Academy a înregistrat o serie de realizări excepționale, aducând schimbări semnificative în educația copiilor și având un impact puternic în comunitatea noastră.

Premiul MBAKids - Personalitatea Inspirationala a Anului in Educatia Tinerilor

Premiul MBAKids - Personalitatea Inspirationala a Anului in Educatia Tinerilor

 Personal, îmi doresc să am un microfon și un loc de unde să pot spune că toate generațiile actuale și viitoare de copii au nevoie de acces la o educație orientată spre viitor, la o infuzie de mentalitate de succes, la dezvoltarea unei atitudini de lider, la inteligența emoțională, precum și la primirea unei educații financiare și antreprenoriale de bază. Toate acestea vor oferi copiilor un mindset solid și o înțelegere aferentă a ceea ce reprezintă dezvoltarea personală. 

Razvan Vasile, fondator MBAKids Academy

Razvan Vasile, fondatorul MBAKids Academy, a fost recent distins cu prestigiosul premiu "Personalitatea Inspiratională a Anului în Educația Tinerilor" din România. Această recunoaștere reprezintă o dovadă elocventă a rezultatelor impresionante obținute de Razvan Vasile și echipa MBAKids Academy, întărindu-și poziția de lider în educația copiilor.

 

Iată care sunt proiectele de mare impact și succes ale MBAKids Academy, impartite pe nivel national si international și direcțiile strategice de acțiuni.

 

1. Implicarea activă a academiei MBAKids în proiecte cheie de dezvoltare personală a copiilor din diaspora românească și consolidarea acesteia:

În cadrul unor evenimente de amploare organizate la Londra, copiii români din diasporă au avut oportunitatea de a participa la cursuri intensive, cu rezultate semnificative, academia beneficiind de un feedback pozitiv al profesorilor locali, părinților și, cel mai important, al copiilor.

În colaborare cu Ambasada României din Regatul Unit, am lucrat împreună la elaborarea unui proiect de dezvoltare personală pentru părinții și copiii români din diaspora, care include strategii speciale pentru menținerea valorilor naționale, culturale și lingvistice românești în comunitatea locală. În acest an, sub egida Ambasadei și in cadrul Institutului Cultural Român, vor fi prezentate cunoștințe esențiale despre mentalitatea de creștere, leadership, inteligența emoțională, educația financiară, antreprenoriatul, comunicarea, gestionarea emoțiilor și abilitățile esențiale pentru viitor.

 

2. Prin implicarea activă a academiei MBAKids în proiecte majore de dezvoltare personală a copiilor din România, toate finalizate cu un succes remarcabil, dar și cu un val masiv de înscrieri la cursurile MBAKids, a fost recunoscut și validat premiul "Cel mai Complex Program MBA pentru Copii", obținut la sfârșitul anului 2022.

 

“Am fost implicați într-un proiect strategic alături de asociația internațională Rotary prin proiectul Rotakids - Create Hope in the World, am contribuit activ la programele educaționale desfășurate de PROEDUS - Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive, în colaborare cu Primăria Capitalei, am susținut pentru sute de copii si parinți numeroase ateliere, prezentări, seminarii și workshop-uri precum Biblioteca Vie, Vocatia Ta, programe de orientarea școlară și carieră a elevilor”, a declarat Răzvan Vasile, fondatorul MBAKids Academy.

 

3. MBAKids Academy a obținut o prezență remarcabilă în mass-media din România, fiind invitați în emisiuni de specialitate și generale, oferind interviuri, articole și participând la podcast-uri educaționale și emisiuni celebre la toate televiziunile și radiourile de top din țară, cum ar fi Teo Show, Neatza cu Răzvan și Dani, Vorbeste lumea, Intre prieteni, Sa Vorbim despre Tine, Fresh Acces, Da Sens Vieții și multe altele de la ProTV, Antena 1, Digi, Prima, Realitatea, Bloomberg - Profit TV, Canal 33, precum și articole publicate de Libertatea, Unica, Elle, Avantaje, Viva.

 

4. S-au desfășurat acțiuni de amploare, cu un impact social și educativ semnificativ, cum ar fi participarea la programele "Scoala Altfel" și "Scoala Verde" în școlile din Municipiul București prin intermediul Inspectoratului Școlar al Municipiului București.

 

5. Au contribuit și sprijinit în mod activ la dezvoltarea pasiunii pentru scris a elevilor MBAKids Academy și s-a susținut lansarea cărților acestora. Un exemplu de excepție este Alexandra Băeții, o tânără scriitoare în vârstă de 18 ani, care se află deja la a treia carte lansată, prima fiind publicată la doar 13 ani.

 

MBAKids Academy continuă să transforme educația copiilor din România, oferindu-le oportunități unice de dezvoltare personală și pregătire pentru viitor. Suntem mândri de realizările noastre și suntem hotărâți să continuăm să inspirăm și să îndrumăm generațiile viitoare către succes și împlinire.

 

Pentru mai multe informații, interviuri sau înscrieri la cursurile MBAKIDS, vă rugăm să ne contactați prin pagina de contact a site-ului nostru https://mbakids.ro/contact, la adresa de e-mail info@mbakids.ro sau la numărul de telefon +40 743 436 624.

Despre MBAKIDS ACADEMY


MBAKids Academy este prima academie de cursuri de dezvoltare personală pentru copii din România, oferind programe inovatoare și cuprinzătoare pentru copiii de toate vârstele. Obiectivul nostru este să dezvoltăm abilități esențiale și mentalitatea de succes într-un mod interactiv și captivant.
Toate cursurile MBAKids sunt concepute pentru a reduce discrepanțele existente între cunoștințele predate în școală și cerințele realității actuale și ale viitorului. Predăm Mentalitate de creștere, Leadership, Restart în Gândire, Inteligență emoțională, Educație financiară, Antreprenoriat, De la idee la startup, Tehnici de Negociere, Marketing & PR, Arta Comunicării & Dicție, Vorbit în Public, Etichetă & Bune Maniere.

Beneficiile observabile după incheierea cursurilor sunt:
• Creșterea încrederii în sine (încredere, dezvoltare, învățare)
• Dezvoltarea abilităților sociale (abilități sociale, interacțiune, prieteni)
• Îmbunătățirea performanței școlare (performanță școlară, învățare, succes)
• Dezvoltarea abilităților de comunicare (comunicare, exprimare, ascultare)
• Înțelegerea și gestionarea emoțiilor (emoţii, control, înțelegere)

Pentru mai multe informații despre MBAKids Academy și programele noastre, vizitați website-ul nostru www.mbakids.ro sau urmăriți-ne pe rețelele de socializare Facebook, Instagram și YouTube.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mbakids-academy2/cursurile-mbakids-academy-revolutioneaza-educatia-copiilor-din-romania-si-obtine-realizari-remarcabile-inca-din-primul-trimestru-al-anului-2023