Gala Părinților - Educație pentru Viitor: O seară epocală de transformare educațională în România

BUCURESTI - 22 ianuarie 2024

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Media / Publicitate, ONG, Social, Cursuri

Sâmbătă seara, 20 ianuarie 2024, într-o premieră absolută pentru România, Gala Părinților - Educație pentru Viitor a deschis ușa către o nouă eră în educația părinților și copiilor. Acest eveniment maraton de 7 ore nu doar a captivat audiența, dar a lăsat în urmă un impact durabil și a redefinit relația părinți-copii.

Gala Parintilor - Educatie pentru Viitor - Ateneul Roman

Gala Parintilor - Educatie pentru Viitor - Ateneul Roman

 A fost o seară în care excelența în educație a fost recunoscută și răsplătită, subliniind importanța implicării în modelarea viitorului prin educație. 

Răzvan Vasile - inițiator eveniment

Cifrele impresionante ale evenimentului sunt doar o mică parte din povestea completă. Cu 5 televiziuni transmițând live din sala Ateneului, 4 posturi de radio prezente și acoperire în zeci de publicații și articole online, Gala Părinților a devenit subiectul principal de discuție în toate mijloacele de comunicare. Un efort complex de PR a implicat zeci de profesioniști, creând o ecou semnificativ în comunitate.

 

Reușind să atragă atenția a sute de mii de oameni, Gala Părinților a dovedit că interesul pentru educație nu doar există, ci este în creștere. Cele 22 de personalități, experți și specialiști din 15 domenii educationale au adus contribuții semnificative. Alături de ei, 72 de premianți printre care și 12 copii campioni, au fost dovada că educația are puterea de a transforma vieți.

 

900 de părinți s-au reunit pentru a descoperi și schimba viitorul copiilor lor la Ateneul Român alături de personalități, experți și specialiști de renume precum: Cristina Bătlan, Marius Moga, Dr. Cezar, Ștefan Mandachi, Răzvan Vasile, Radu Pietreanu, Ramona Dabija, Anca Mazilu, Dr. Costin Dămășaru, Costel Pârnau, Prof. Marian Crăciun, Dr. Cristina Obreja, Anca Alungulesei, Nomin Damdin, Dr. Ing. Adrian-Victor Vevera, Nicu Dascălu, Conf. Univ. Dr. Lavinia Cherecheș, Daniela Ciobotar, Stefan Obreja.

 

“Aprinde scânteia” au fost cuvintele de ordine, iar Gala Părinților a fost prima experiență în care părinții au fost cu adevărat protagoniștii. O atmosferă unică s-a creat în sala Ateneului, în care spectatorii au râs, au plâns, au ovaționat, au aplaudat, au făcut exerciții, s-au ridicat în picioare, s-au îmbrățișat și au împărtășit experiențe, demonstrând că întrebările și nelămuririle lor nu doar că au fost auzite, dar au și primit soluții.

 

Foaierul Ateneului a fost locul în care publicul a devenit parte integrantă a evenimentului, contribuind la o seară plină de emoție și schimbare. Aceasta nu a fost doar o gală, ci un moment definitoriu în evoluția educației părinților și copiilor din România.

 

Gala Părinților a fost o sursă de inspirație continuă și un catalizator pentru schimbarea perspectivei asupra educației pe toate direcțiile. Ateneul a fost prea mic pentru magnitudinea acestui eveniment. Publicul a fost nu doar martor, ci și participant activ la o schimbare de abordare în privința educației copiilor.

 

Această primă ediție a Galei Părinților nu a fost doar un eveniment; a fost o mișcare. Prin aprinderea scânteii în inimile și mințile participanților, s-a creat un lanț educațional care se va extinde în orașele din întreaga țară.

 

Cu rezultatele remarcabile obținute și cu susținerea entuziastă a publicului, Gala Părinților reprezintă un reper pentru orice organizație care dorește să se implice în educație și ghidarea noilor generații.

 

În concluzie, Gala Părinților - Educație pentru Viitor rămâne un reper al inovației și angajamentului pentru modelarea unui viitor de succes pentru copiii din România. Cu sprijinul partenerilor, ne propunem să extindem această misiune și să continuăm să aducem schimbări semnificative pentru viitorul copiilor.

 

Gala Părinților - Educație pentru Viitor este o serie de evenimente care își propune să redefinească conceptul de educație pentru viitor, aducând în prim-plan experți și personalități marcante, premiind excelența în educație și construind o comunitate implicată în schimbarea perspectivei asupra educației.Organizatorii evenimentului: Fundația Zâmbetul de Copil, Federația Națională a Părinților și MBAKids Academy

 

Pentru informații suplimentare, fotografii și interviuri, vă rugăm să ne contactați la info@zambetuldecopil.ro

 

Mulțumim din toată inima partenerilor nostri: ING Bank, Aqua Carpatica, VEDRA International, Farmaciile CATENA, Coca-Cola HBC România, Clinicile Stomatologice Life Dental Spa, Veruvis Kids, NOMIN Jyuku Japanese Education Center, Musette, NAI România, Brain Fit, Mandachi Hotel & Spa, MindHub, Magazinul Cocorul, Adfaber.

"Mulțumesc tuturor pentru o seara incredibilă și de neuitat, ale caror ecouri nu se vor stinge curand! Urmeaza pe 30 martie, tot pe scena Ateneului Român, următoare bornă a Galei Părinților - Educație pentru Viitor.  Vă așteptăm!" - Razvan Vasile

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mbakids-academy2/gala-parintilor-educatie-pentru-viitor-o-seara-epocala-de-transformare-educationala-in-romania