mbdragan    

Comunicate de presa si evenimente pe tema mbdragan

 • mbdragan. MBDrăgan anunţă lansarea TheDeals, agregator de oferte, pentru Ipad

  mbdragan

  Bucuresti - 25 August 2011

  Comunicat de MB DRAGAN SRL

  Bucureşti, 24.08.2011. Agenţia de publicitate interactivă MB Drăgan anunţă lansarea The Deals pentru Ipad, Iphone şi Ipod Touch, versiunea 1.1. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: lansare , ipad , iphone , mbdragan , thedeals , ipod touch , aplicatie apple

  Vezi toate comunicatele de presa despre mbdragan

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul mbdragan.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la mbdragan. Informatiile despre mbdragan cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul mbdragan, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la mbdragan, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.