PORTAL DEMO MBM SOFTWARE

BUCURESTI - 11 aprilie 2008

Comunicat tip General in IT&C

In data de 11 aprilie, MBM Software isi lanseaza propriul portal de prezentare, accesibil la URL:http://portofoliu.mbmsoftware.com.

PORTAL DEMO MBM SOFTWARE

Realizat intr-un mod creativ, original si atractiv din punct de vedere vizual, acesta se adreseaza tuturor persoanelor interesate de activitatea MBM si este echivalentul unui portofoliu clasic. Portalul reprezinta o adevarata “carte de vizita” a companiei de software, cuprinzand cele mai importante proiecte duse la bun sfarsit de specialistii MBM, inclusiv a celor care s-au finalizat cu dezvoltarea celor patru solutii din gama Reliable: Reliable Assets, Reliable CRM, Reliable HelpDesk si Reliable Remote. In cuprinsul sau se regasesc informatii precum: perioada aferenta finalizarii proiectului, clientul/clientii principali, tipul de proiect si tehnologiile utilizate. Mai mult, imaginile atent selectionate au rolul de familiariza vizitatorul cu interfata solutiei sau designul site-ului Web. Persoanele interesate vor putea parcurge prezentarile unor proiecte avand ca beneficiari companii sau institutii de renume precum Agentia Nucleara, Credit Europe Bank, Agrana sau Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Mecanica Fina. Portalul de prezentare poate fi accesat si din cadrul site-ului Web al MBM Software: http://www.mbmsoftware.com.

Despre MBM Software

Infiintata in 2004, MBM Software este o companie software privata cu un bogat portofoliu de solutii software de network management, sales management, technical support, precum si aplicatii personalizate pentru clienti din diverse sectoare de activitate: Credit Europe Bank, Omniasig, Agrana Romania, Kandia-Excelent, PetromService, etc.
Andreea Popescu
PR manager MBM Software
(021) 337 28 90
0726348641
andreea.popescu@mbmsoftware.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mbm-software/portal-demo-mbm-software