SUPORT HELPDESK MBM SOFTWARE

BUCURESTI - 18 februarie 2008

Comunicat tip General in IT&C

Suport tehnic helpdesk online imbunatatit pentru partenerii si clientii MBM Software

SUPORT HELPDESK MBM SOFTWARE

MBM Software a lansat in luna ianuarie serviciul de suport tehnic helpdesk online pentru partenerii si clientii sai. Acesta reprezinta o varianta imbunatatita a aplicatiei Reliable HelpDesk dezvoltate de MBM ce permite alocarea dinamica a tichetelor in cadrul echipei de specialisti proprii si da posibilitatea stabilirii de timpi de raspuns pentru fiecare cerere. Astfel, noile facilitati au rolul de a eficientiza fluxul comunicarii dintre expertii tehnici ai companiei si utilizatori, fiind implementate conform standardului ITIL.

Vestile bune nu se incheie insa aici. Odata verificata viabilitatea proiectului pilot, noua varianta este disponibila tuturor firmelor care doresc sa ofere suport eficient clientilor, partenerilor si angajatilor lor, permitandu-le sa raspunda rapid solicitarilor acestora. Asa cum arata Managerul General al MBM Software, Dl. Giorgian Dinu, 'Implementarea Reliable Helpdesk pentru utilizarea externa este un pas major in dezvoltarea serviciilor suport online.”. El subliniaza, de asemenea, faptul ca utilizarea serviciului de helpdesk al MBM simultan cu solutia CRM de la aceeasi companie va oferi firmelor sau institutiilor care decid sa recurga la aceasta optiune o viteza de reactie sporita: “Impreuna cu solutia Reliable CRM integrata, accesul la datele despre client se poate realiza foarte rapid, identificand tipurile de servicii si suport achizitionate.'

Despre MBM Software

Infiintata in 2004, MBM Software este o companie software privata cu un bogat portofoliu de solutii software de network management, sales management, technical support, precum si aplicatii personalizate pentru clienti din diverse sectoare de activitate: Credit Europe Bank, Omniasig, Agrana Romania, Kandia-Excelent, PetromService, etc.
Andreea Popescu
Marketing manager
Tel/Fax: (021) 337 28 90
0726348641
andreea.popescu@mbmsoftware.com