Am deschis noul centru profesional de copiat chei M&C Chei Service Kaufland Oradea

BUCURESTI - 17 octombrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Afaceri, Retail

Anuntam deschiderea noului magazin de copiere chei M&C Chei Service in cadrul Centrului Comercial Kaufland Oradea (Adresa: Strada Stefan Octavian Iosif nr 3). Noul magazin va ofera o gama variata de produse de feronerie ( cilindrii de maxima siguranta , lacate , Sisteme Master Key ), servicii de copiere pentru toate tipurile de chei, inclusiv chei auto cu cip , accesorii chei, carcase auto etc.

Citeste mai mult: s-a deschis noul Centru Profesional de Copiat Chei M&C Chei Service Kaufland Oradea

Am deschis  noul centru profesional de copiat chei  M&C Chei Service Kaufland Oradea

Cu un numar de 20 magazine situate in zonele cele mai importante din Bucuresti cat si din tara (Iasi, Cluj, Ploiesti, Craiova, Constanta, Drobeta Turnu-Severin, Oradea) ,M&C Business va oferta produse si servicii de copiere pentru toate tipurile de chei ( chei plane pentru cilindrii casa, chei tip fluture, chei auto, inclusiv chei auto cu cip, chei flip , chei de rezerva pentru o gama larga de modele de autoturisme). Produsele cu care lucram sunt de inalta calitate, cheile si masinile de copiat chei cu care operam sunt produse de cunoscutul brand Italian Silca SpA , astfel incat oferim siguranta si precizia taierii.

De asemenea, oferim feronerie, cilindri de maxima siguranta (brandurile Kaba , Gege , CISA , Hugo ), Sisteme Master Key Kaba si CISA (cu o singura cheie puteti deschide toti cilindrii locuintei /cladirii dumneavoastra). Va asteptam in centrele noastre cu o echipa profesionista , garantam siguranta si rapiditate. Pe langa toate acestea, la noi aveti posibilitatea de a beneficia de servicii de intretinere incaltamine (reparatii flecuri pentru incaltaminte dama/barbati, capace de toc incaltaminte dama/barbati, pingele) cu produse calitative, dar si servicii de copiere taguri de proximitate (cartele magnetice pentru interfoane blocuri), cartele optice Electra, Xerox alb-negru si color.

Va asteptam cu drag !

Despre M&C BUSINESS

Centre profesionale de copiat chei