DESCHIDEREA OFICIALA A PATINOARULUI PEPSI X-mas Park SINAIA SI CONCERT STAND-UP, ANDRA M & MC NINO

Locul desfasurarii: Patinoarul X-mas Park din Parcul Dimitrie Ghica

Organizator: Extreme Academy & Primaria Sinaia

DESCHIDEREA OFICIALA A PATINOARULUI PEPSI X-mas Park SINAIA SI CONCERT STAND-UP, ANDRA M & MC NINO

Introducere:
sinaia- 31 Decembrie 2006 - După ce i-a distrat si in sezonul trecut pe cei prezenti la Sinaia la Patinoarul Pepsi, Primaria Sinaia, Pepsi şi Extreme Academy aduc si in acest an sportul şi divertismentul în una dintre cele mai frumoase statiuni montane din Romania, fosta resedinta a regilor – Sinaia.
Continut:
Duminica, 31 Decembrie 2006, ora 18.00, în Parcul Dimitrie Ghica, la doi paşi de Hotel Sinaia, va avea loc deschiderea oficiala a evenimentului „Patinoar Pepsi X-mas Park din Sinaia” ocazie cu care se va desfasura si o petrecere in aer liber cu ocazia Revelionului si intrarii in Uniunea Europeana de la care nu lipsesc artificiile, concursurile si surprizele.


„Patinoarul Pepsi X-mas Park din Sinaia” este un spaţiu care oferă multiple ocazii de petrecere a timpului liber. Proiectul prevede organizarea de acţiuni cu caracter sportiv, divertisment, eco-educaţional şi social in jurul unui patinoar mobil de 600 mp.
Activităţile care sunt găzduite în acest spaţiu se adresează publicului larg şi urmăresc educarea acestuia în spiritul practicării sportului şi, în general, al unei vieţi active, sănătoase, în perfectă armonie cu natura.

Rezultatul: concursuri, sport până la „extrem”, muzică bună, animaţie permanentă, optimism activ… un loc unde chiar se intamplă ceva!
Poate nu singurul, dar…in orice caz, cel mai bun!

Primaria Sinaia, Pepsi si Extreme Academy ofera Sinaienilor sansa de a se simti cu adevarat cei mai rasfatati locuitori de pe Valea Prahovei. Ei vor avea acces gratuit pe patinoar in fiecare zi intre orele 17.30 si 19.00 pe baza actului de identitate.

Caracteristicile evenimentului:
Atractiv:
Patinoarul Pepsi X-mas Park din Sinaia, nu este doar un patinoar adus in atentia turiştilor şi a locuitorilor oraşului Sinaia ci un loc în care în permanenţă se întâmplă ceva interesant. Aici, ofertele de divertisment sunt mereu altele, poţi câştiga premii, poti participa la evenimente promoţionale, vii cu aşteptări maxime şi pleci cu satisfacţii… peste aşteptări.
Interactiv:
Totul se întâmplă în conexiune directă cu vizitatorii.
Ne propunem ca pentru toată lumea să lansăm o provocare sau un prilej de amuzament. Contactul cu unul din sporturile de iarnă îndrăgite: patinajul, va fi o experienţă plăcută realizată în deplină siguranţă sub supravegherea a instructorilor Extreme Academy.


Civilizat:
Acesta este cuvântul de ordine al evenimentului. Întreg personalul este instruit astfel încât să menţină o atmosferă de relaxare, de confort şi de bună dispoziţie. Totul, de la curăţenie până la modul de adresare, respectă normele impuse de imaginea fără reproş pe care ne propunem să o promovăm şi în cadrul acestui eveniment sportiv şi de divertisment.


Agenda festivităţii de deschidere:

18,00 Deschiderea oficiala a evenimentului, invitat Primarul Orasului Sinaia care va taia panglica si alte persoane publice.

18,10 Concert STAND-UP, ANDRA M si gazda evenimentului MC NINO - ATOMIC TV

18,30 Inceperea programului de patinaj. Gazda serii: MC Nino – Atomic TV vă va invita să participaţi la distracţie “extremă”… pe gheaţă! Revelionul 2006/2007 X-mas Park… Revelion pe Gheata… Revelion pe Patine… Artificii… Concursuri… Surprize…


“Daca n-ai patine găseşti acolo; dacă nu ştii să patinezi vei învăţa la faţa locului; daca n-ai chef să te dai pe gheaţă poţi să asculţi muzică, să îi priveşti pe ceilalţi şi să te distrezi din plin alaturi de noi.”

ORGANIZATORI: PRIMARIA SINAIA, PEPSI, AMIGO, OMNITOYS, EXTREME ACADEMY
PARTENERI MEDIA: SAPTESERI, RADIO 21, COMPACT BUCURESTI, PRO SPORT


Relatii suplimentare la:
0723.877.755
news@xmaspark.ro
www.xmaspark.ro

Despre MC NINO

DIFUZARE – sambata ora 22.00
RELUARE – luni ora 22.00
PROGRAM – atomic tv
REALIZATOR – Nino Florin Bolohan si Mihai Dolis
MODERATOR VJ – Mc Nino si castigatorii weekendului
IMAGINE – Mihai Dolis
ASISTENT PRODUCTIE – Cristi Calugaru
PARTENERI MEDIA – Star, Zile si Nopti
EMISIUNE REALIZATA CU SPRIJINUL – Coca Cola, Complex Bastion Sinaia (www.hotelbastion.ro), Club Crazy Horse Sinaia, Restaurant Cutitu D’argint Sinaia, T B Guard Bucuresti
PRODUCTIE – Mc Nino & Pole Position Media pentru Atomic tv

Participare: Intrare libera