Lansare site www.MediereInRomania.ro

BUCURESTI - 2 decembrie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Bucuresti – 2 Decembrie 2008 - Biroul de Mediator ION DEDU anunta lansarea oficiala a site-ului www.MediereInRomania.ro ce va raspunde nevoilor de mediere din tara noastra.

Lansare site www.MediereInRomania.ro

Site-ul se adreseaza potentialior clienti, dar este in egala masura extrem de util tuturor celor care doresc sa se informeze corect cu privire la mediere si la ceea ce presupune aceasta. Odata accesat site-ul www.MediereInRomania.ro esti placut impresionat de design-ul modern, structura atractiva, de acuratetea informatiilor iar meniul intuitiv permite o navigare usoara.


Noutatea acestui site consta tocmai in complexitatea problemelor ce pot fi rezolvate intr-o manierea rapida, profesionista si cu efect garantat. Serviciile oferite de biroul de Mediere ION DEDU sunt medierea in cazul conflictelor in afaceri, medierea in cazul conflictelor penale, medierea in cazul litigiilor de munca, medierea familiala etc. Exista si un FORUM specializat pe Mediere unde se poate adresa orice intrebare legat de acest domeniu. Pentru mai multe informatii va invitam sa accesati www.MediereInRomania.ro

Site-ul a fost creat de catre DCP Media ( www.dcpmedia.ro ) pentru Biroul de Mediator ION DEDU.

Birou de Mediere ION DEDU
Str. Ion Luca Caragiale nr.7, Ap. 1 bis, Cod Postal 020041, sector 2, Bucuresti
Telefon: 031.104.24.94 Mobil: 0724.22.84.92
E-mail: ion.dedu@mediereinromania.ro
Web: www.MediereInRomania.ro

Despre Mc Nino

MyPR.ro – Servicii de PR & Comunicare
Str. Coltei nr.24, sector 3, Bucuresti
Telefon: 0747.521.822 Fax: 031.816.86.84
E-mail: office@MyPR.ro MyPR.ro@gmail.com
Web: www.MyPR.ro
office@mypr.ro