Thomas Anders – Modern Talking pentru prima data pe Litoralul Romanesc

Constanta - 3 august 2007

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Sambata 4 August la ora 16.25 celebrul Thomas Anders de la Modern Talking va ateriza pe Aeroportul International Henri Coanda. Acesta isi intrerupe concediul cu familia din Ibiza pentru a sustine un concert live de 2 ore fanilor de pe litoral. Mai jos aveti programul complet al artistului.

Thomas Anders – Modern Talking pentru prima data pe Litoralul Romanesc

La ora 16.30 Thomas Anders va sustine o prima conferinta de presa pe Aeroportul International Henri Coanda (detaliile cu locul desfasurarii conferintei de presa se pot afla sambata la telefon 0723.877.755). Thomas Anders va fi preluat de la aeroport de o limuzina de 9 metri, un Lincoln Continental pus la dispozitie de un mare fan al sau, proprietar al companiei Star Limos ( www.starlimos.ro ). O a doua limuzina identica cu cea a lui Thomas Anders va fi pusa la dispozitia jurnalistilor pentru a-l insoti pe tot parcursul drumului pana in Mamaia.

Thomas Anders impreuna cu tot staff-ul vor fi cazati la Hotel Laguna de 4 stele, deschis special pentru venirea celebrului cantaret. Hotelul este situat pe malul lacului Siutghiol si este dotat la ultimile standarde internationale.

La ora 22.00 toata presa este invitata la o a doua conferinta ce va avea loc la Hotel Laguna sustinuta de intreaga formatie a lui Thomas Anders. Conferinta va fi urmata de o masa festiva in onoarea invitatilor cat si a jurnalistilor prezenti la eveniment.

La ora 24.00 Thomas Anders impreuna cu trupa va incepe concertul pe pontonul clubului Kmy’s din Mamaia aflat langa Hotel Scandinavia pe malul lacului Siutghiol.

Biletele pentru concert se gasesc si in seara evenimentului la intrarea in club la pretul de 100 Lei. Rezervari se pot face la telefon 0723.877.755

Evenimentul este organizat cu sprijinul Primariei Municipiului Constanta si Star Limos ( www.starlimos.ro )

Pentru confirmarea prezentei la conferintele de presa si la eveniment va rog contactati PR & Events Manager, Nino Florin Bolohan la telefon 0723.877.755 sau prin e-mail la nino@kmysclub.ro sau contact@kmysclub.ro

Despre Mc Nino

Parteneri media ai evenimentului: Radio 21, Utv, TV Neptun, MyTicket.ro, TopGear, Neogen.ro, AnyPlace.ro, Diseara.ro, Omagiu, Tango, Extreme Summer, CityNights.ro, AnyTime.ro, Curentul, Prwave.ro, NewsIn.ro, Telegraf, 25h.ro, afterParty.ro, Brands Magazine, E-ok.ro, radio3net.ro, mcnino.ro, Best Magazin, Bucharest Day & Night, Forever.ro, Nino Media, Port.ro, MyBand.ro, Luna Plina, Ziua de Constanta si Revista Star.
PR & Events Manager, Nino Florin Bolohan la telefon 0723.877.755 sau prin e-mail la nino@kmysclub.ro sau contact@kmysclub.ro

contact@kmysclub.ro