UNMR, alaturi de mediatori

Locul desfasurarii: Palatul Parlamentului, Sala Drepturilor Omului

Organizator: UNMR - Uniunea Nationala a Mediatorilor din Romania

UNMR, alaturi de mediatori

In data de 30 martie 2009, ora 15, la Palatul Parlamentului, Sala Drepturilor Omului, va avea loc Conferinta Uniunii Nationale a Mediatorilor din Romania cu tema "UNMR, alaturi de mediatori"

La eveniment vor participa exclusiv membri Uniunii Nationale a Mediatorilor din Romania si invitati reprezentativi din diverse domenii. Accesul la conferinta se va face numai pe baza de invitatie nominala.

Vor fi abordate teme de interes cu privire la modificarea si completarea legislatiei in domeniul medierii, viitorul profesiei de mediator si dificultatile cu care se confrunta mediatorii autorizati.

Se vor semna in cadru festiv, protocoale de colaborare a UNMR-ului cu parteneri de marca, in vederea promovarii eficiente a medierii la nivel national.

Cu aceasta ocazie, sub egida UNMR va avea loc lansarea lucrarii „Medierea-Standarde si Proceduri”, cu participarea autorilor.

Prin reprezentantii sai, UNMR-ul va transmite un mesaj tuturor mediatorilor autorizati cu privire la participarea la alegerile de desemnarea a membrilor noului Consiliu de Mediere.

UNMR-ul isi reitereaza preocuparea fata de eficientizarea procedurilor alternative de solutionare a conflictelor, pe fondul cresterii alarmate a disputelor care ajung sa fie solutionate de catre instantele de judecata, eficientizare care poate avea loc doar prin conlucrarea tuturor mediatorilor autorizati cu institutiile statului.

pr@unmr.ro
www.unmr.ro

Despre MC NINO

DIFUZARE – sambata ora 22.00
RELUARE – luni ora 22.00
PROGRAM – atomic tv
REALIZATOR – Nino Florin Bolohan si Mihai Dolis
MODERATOR VJ – Mc Nino si castigatorii weekendului
IMAGINE – Mihai Dolis
ASISTENT PRODUCTIE – Cristi Calugaru
PARTENERI MEDIA – Star, Zile si Nopti
EMISIUNE REALIZATA CU SPRIJINUL – Coca Cola, Complex Bastion Sinaia (www.hotelbastion.ro), Club Crazy Horse Sinaia, Restaurant Cutitu D’argint Sinaia, T B Guard Bucuresti
PRODUCTIE – Mc Nino & Pole Position Media pentru Atomic tv

Participare: Intrare libera