FLANCO anunţă reduceri de preţ fără precedent pe piaţa de electronice şi electrocasnice din România

BUCURESTI - 3 februarie 2005

Comunicat tip General in Afaceri

Flanco Internaţional, lider în comerţul cu amănuntul de electronice şi electrocasnice, anunţă cele mai mari reduceri de preţuri de pe piaţa din România: până la sfârşitul lunii februarie, produsele din oferta specială Flanco beneficiază de reduceri de preţuri de până la 70 de procente.

Această promoţie se va desfăşura până la sfârşitul lunii februarie, în toate cele 86 de magazine din reţeaua naţională Flanco. In toată acestă perioadă, peste 3000 de produse, aparţinând de peste 80 de mărci, înregistrează reduceri cuprinse între 20 şi 70 procente din preţul de raft.

Adrian Barbu, Director de Vânzari Flanco: “Cu ocazia schimbărilor de sezon, noi cei de la Flanco, ne-am gândit să facem o ofertă unică pe piaţa românească a retail-ului de electronice şi electrocasnice: produse de marcă la preţuri extraordinar de mici. In premieră naţională, în toate magazinele Flanco puteţi găsi cele mai căutate produse la jumatate de preţ şi chiar mai puţin: televizoare, sisteme audio – video, homecinema, maşini de spălat, frigidere, practic din toate categoriile.”

Despre McCann Erickson

Pe lângă o gamă variată de produse, Flanco oferă consumatorilor săi consultanţă în alegerea celor mai potrivite soluţii de cumpărare a produselor şi cele mai eficiente şi accesibile sisteme de vânzări în rate, asigurând în plus, variate servicii post-vânzare, cum sunt transportul şi instalarea gratuită.

Alin Meraru, Flanco Internaţional, telefon 201 12 80

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mccann-erickson/flanco-anunta-reduceri-de-pret-fara-precedent-pe-piata-de-electronice-si-electrocasnice-din-romania