BrandTailors – mai mandri ca niciodata!

BUCURESTI - 27 august 2007

Comunicat tip General in Media / Publicitate

BrandTailors isi lanseza astazi site-ul oficial pe adresa www.brandtailors.com.

Dupa aproape 4 ani de la infiintare si dupa dezvoltarea a peste 50 de proiecte de branding si re-branding, compania de brand consultancy BrandTailors decide sa faca publica prezenta sa pe piata romaneasca si prin intermediul internetului.

“Motivul pentru care am facut acest demers dupa o perioada atat de lunga de la infiintarea companiei este faptul ca din punctul nostru de vedere, prezenta unei companii pe world wide web implica in primul rand asumarea unei filosofii corporatiste in fata oricarui tip de public si, in al doilea rand, reprezinta dovedirea calitatii serviciului livrat. Drept urmare am parcurs un drum lung spre cristalizarea unei imagini de corporatie care sa ne reprezinte si am avut rabdarea sa lasam rezultatele muncii noastre sa vorbeasca de la sine” – spune Beatrice Danis, Managing Partner BrandTailors.

Site-ul contine in principal o colectie a celor mai reprezentative proiecte dezvoltate de BrandTailors, insotite de ample studii de caz care descriu in detaliu procesul parcurs si rezultatele acestuia. Mai mult, site-ul ofera si o definitie “colocviala” a celor mai uzuale elemente constituente ale disciplinei branding-ului. Nu in ultimul rand, site-ul se vrea a fi o sursa de informatii suplimentara pentru oamenii de presa.

“Pentru noi site-ul semnifica dovada de necontestat a faptului ca suntem mandri de clientii nostri si mai ales de rezultatul parteneriatelor pe care le-am dezvoltat in ultimii 4 ani. Dar ceea ce conteaza cel mai mult e faptul ca toti clientii nostri sunt mandri ca lucreaza cu echipa BrandTailors” – completeaza Beatrice Danis.

Procesul de dezvoltare a site-ului a durat mai mult de 6 luni si la definitivarea acestuia a contribuit intreaga echipa BrandTailors. Implementarea a fost realizata cu ajutorul echipei OpenMind condusa de catre Stefan Iarca – Senior Partner si Vlad Bomboe – Senior Partner.Despre McCann PR

BrandTailors este o companie romaneasca de consultanta de brand care ofera servicii ce includ: Audit de brand, Strategie de brand, Naming, Identitate vizuala, Design de ambalaj, Branding ambiental, Branding digital, Comunicare de brand si Brand Management. BrandTailors este autoarea a numeroase proiecte de rebranding de anvergura printre care Kandia, Laura, Tomi, Eurovita, Loteria Romana, Ana Holdings si multor proiecte de branding incluzand: Grania, Gata, Planorama, Edenia, Algopirin, Vertaria.

Persoana de contact: Beatrice Danis
mobile: 0722 22 93


beatrice_danis@brandtailors.com