Cel mai mare magazin Flanco din estul Romaniei se deschide la Galaţi

BUCURESTI - 8 iunie 2005

Comunicat tip General in Afaceri

Galaţi, 8 iunie 2005.
Flanco International, lider în comerţul cu amănuntul de electronice şi electrocasnice, deschide un nou magazin pentru clienţii săi din Galaţi.

Cel mai mare magazin Flanco din estul Romaniei se deschide la Galaţi

Situat pe strada Brăilei nr. 167 în zona cartierului Ţiglina 1, la Păpădie, cu o suprafaţă de 600 metri patraţi, noul magazin Flanco este cel mai mare din estul Romaniei putând deservi peste o treime din populaţia Galaţiului.

Adrian Barbu, director de vânzări Flanco: “Prin deschiderea celui de-al treilea magazin Flanco din Galaţi continuăm extinderea reţelei noastre de magazine şi plasarea acestora cât mai aproape de clienţii noştri. Am investit peste 6 miliarde de lei pentru clienţii noştri pentru a le putea oferi în continuare cel mai bun sistem pentru achiziţionarea produselor electronice şi electrocasnice, precum şi cele mai atractive oferte.”

Despre McCann PR

Pe lângă o gamă foarte variată de produse, clienţii Flanco beneficiază de servicii de calitate: cel mai bun preţ garantat de la Flanco, consultanţă de specialitate, transport gratuit, instalare gratuită, precum şi de cele mai eficiente sisteme de cumpărare în rate.

Persoana de contact: Daniela Bălăei, Coordonator PR, Flanco International
daniela.balaei@flanco.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mccann-pr/cel-mai-mare-magazin-flanco-din-estul-romaniei-se-deschide-la-galati