Flanco şi Credisson lansează un nou produs în premieră pentru România: Credit cu Fluturaşul de Salariu

BUCURESTI - 9 iunie 2005

Comunicat tip General in Afaceri

Fisiere atasate:

6403-sigla-credisson.jpg

Bucureşti, 9 iunie 2005.
Flanco, lider în comerţul cu amănuntul de electronice şi electrocasnice, prin partenerul sau Credisson, lansează un nou produs de creditare pentru clienţii săi: creditul cu fluturaşul de salariu.

Pentru orice produs, în valoare de minim 6 milioane lei, clienţii Flanco pot contracta un credit cu fluturaşul de salariu. În plus, cei care aleg acest tip de credit vor primi cadou în total 1.000.000 de lei cash.

Marius Ghenea, CEO Flanco: „La Flanco punem interesul clienţilor noştri pe primul plan, încercând să le oferim variante din ce în ce mai facile de creditare. Cum fiecare dintre noi primeşte o dată cu salariul şi fluturaşul aferent, ne-am gândit să creăm un credit doar cu fluturaşul de salariu, scutindu-ne astfel clienţii de multe drumuri şi aprobări”.

Florin Andronescu, CEO Credisson: „Vrem să fim în continuare extrem de transparenţi faţă de clienţii noştri şi, pentru a nu exista dubii referitoare la mecanismul promoţiei, am luat decizia de a oferi chiar 1.000.000 de lei, în locul altor gratuităţi sau cadouri-obiecte. Pe de altă parte, simplificarea procedurii (prin introducerea fluturaşului de salariu) este o altă caracteristică a ofertei promoţionale, care răspunde nevoii de economisire a timpului manifestată de majoritatea clienţilor”.

Noul sistem de creditare va fi susţinut şi de o campanie publicitară creată de McCann/Creative Services. Intitulata „Ochii pe fluturaş!” campania cuprinde o execuţie tv de 30” ce va rula incepand din 10 iunie pe principalele posturi TV: ProTV, Antena 1, Prima TV, TVR 1, TV Sport, Realitatea TV, Pro Cinema şi B1 TV precum şi materiale la punctele de vânzare.

Pe lângă o gamă foarte variată de produse, clienţii Flanco beneficiază de servicii de calitate: cel mai bun pret garantat, consultanţă de specialitate, transport gratuit, instalare gratuită. Credisson, liderul pietei creditului de consum, ofera clientilor Flanco cel mai eficient sistem de cumpărare în rate.

Despre McCann PR

Informatii despre Flanco
Flanco este lider pe piata din Romania in domeniul distributiei produselor electronice si electrocasnice, cu o cifra de afaceri de peste 120 milioane Euro si cu o retea nationala de peste 90 de magazine specializate. In perioada 1997 – 2004 Flanco a atras investitiile celor mai atractive fonduri de investitii de pe piaţa românească Oresa Ventures (Suedia) şi Danube Fund (Grecia). Anul 2004 aduce un nou investitor strain la Flanco: reputatul fond de investiţii DBG Eastern Europe si cea mai mare investitie facuta in retailul de electronice si electrocasnice din Romania, 13 milioane de Euro.

Informatii despre Credisson
Credisson, preluat de curand de Cetelem - societate a grupului BNP Paribas, este lider pe piata creditelor de consum. Consistent in inovatie, pe parcursul celor 2 ani de activitate în domeniul creditelor de consum, Credisson a oferit finanţare imediată unui număr de peste 650.000 de persoane, în valoare de peste 210 milioane de euro. Compania Credisson are 663 de angajaţi şi operează într-o reţea de 200 de puncte de vânzare repartizate în mai mult de 60 de oraşe din România.

Persoane de contact:
Flanco : Alin Meraru, telefon 201 12 80.
Credisson: Violeta Sarbu, telefon 312 02 20

alin.meraru@flanco.ro; violeta.sarbu@flanco.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mccann-pr/flanco-si-credisson-lanseaza-un-nou-produs-in-premiera-pentru-romaniacredit-cu-fluturasul-de-salariu