deLUXE-lifestyle.ro aniverseaza 1 an

BUCURESTI - 21 decembrie 2009

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Am pornit la drum acum un an pentru a sustine ideea de excelenta si a o aduce unui publc selectiv ce aspira sau este inconjurat de cele mai fine produse si concepte inovatoare.

deLUXE-lifestyle.ro aniverseaza 1 an

deLUXE-lifestyle.ro a implinit 1 an in care a povestit despre luxury lifestyle in toate formele sale.
Am pornit la drum acum un an pentru a sustine ideea de excelenta si a o aduce unui publc selectiv ce aspira sau este inconjurat de cele mai fine produse si concepte inovatoare.
In plan am avut sa crestem frumos, bine si constant, sa promovam cu cap tot ce are industria luxului mai corespunzator, sa legam parteneriate puternice, sa fim formatori pe segment si sa mergem mai departe in ciuda “stihiilor politico-economice” si manifestarilor atipice de pe piata autohtona. Am bifat tot ce era preconizat pe lista deLUXE-lifestyle.ro:
•Showroom-uri online ale unora dintre cei mai importanti jucatori de pe piata de profil (sartoria de lux Zenonni este ultima achizitie din portofoliul deLUXe-lifestyle.ro);
•Continut editorial propriu: articole, stiri, evenimente, galerii multimedia dedicate pietei de lux;
•Crestere constanta a interesului si a traficului de vizitatori.
•Emisiunea deLUXE lifestyle LIVE la www.RadioLynx.ro (optiunea numarul 1 in Romania in materie de entertainment media interactiv, emitand in exclusivitate online): emisiune dedicata universului luxury lifestyle;
•Luxul in imagini: prezentari video ale celor mai faimoase branduri;
•Ultimele evenimente din domeniu: targuri, expozitii, lansari, saloane din Romania si strainatate;
•Parteneriate durabile cu: fashionandbeauty.ro, yachtingpleasure.ro, drive-test.ro, animalutze.com, motoflash.ro, funromtour.ro, radiolynx.ro, tenispartener.ro, golflifestyle.ro, evenimente-bucuresti.ro, 4interior.ro etc.
•Parteneriate media pentru evenimente high-life: Salonul Nautic International Bucuresti, Fashion Wednesday, Sofisticat, Vinvest, LeisurEXPO, Mamaia Exotic Car Show, Regata Barci in Bagaje, Class One Romanian Grand Prix, GoodWine, El Zorab - International Horses Show Cluj Napoca, evenimentele Elite Art Club Unesco, Cooking Classes by Societe Gourmet la Carol Parc Hotel 5* etc.
•Lansarea versiunii in limba engleza incepand cu 1 ianuarie 2010.

Din partea deLUXE-lifestyle in 2010 ne vom concentra ca si pana acum pe constructia pe care am inceput-o in urma cu un an. Lansarea din ianuarie 2010 a versiunii in limba engleza a portalului vine ca o completare fireasca a ceea ce am facut pana in prezent. Viitorul apropiat le va rezerva cititorilor nostri multe surpize placute, la care se lucreaza chiar in acest moment si care vor fi lansate cat de curand.
Tot ca si o continuare a eforturilor de pana acum, deLUXE-lifestyle isi propune sa aiba un rol in ceea ce priveste educarea consumatorului. Istorice si povesti din spatele brandurilor, dar si interviuri cu adevarate modele de bussines vor fi nelipsite din continutul deLUXE-lifestyle.ro

2010 va sta sub semnul reinventarii. In ciuda vremurilor nu tocmai roze, brandurile de lux vor trebui sa-si mentina puternica pozitia, sa-si aminteasca de valorile care le-au facut sa domine peste decenii si sa demonstreze acelasi grad de determinare, convingere si creativitate.
Exclusivitatea, maiestria, calitatea inalta, precizia si inovarea sunt atributele care nu dau doar satisfactia de a detine un produs/ serviciu de lux, dar aduc si extra-beneficiile psihologice ce vin la pachet: prestigiu, stima, sentimentul unui statut privelegiat, experiente si senzatii inedite, apartenenta la un grup etc.


deLUXE-Lifestyle.ro: a Year Review

deLUXE-Lifestyle.ro, the eMagazine dedicated to excellence, well-being and luxury trends in Romania and abroad, is celebrating its One-Year Anniversary

For one year deLUXE-lifestyle.ro invites initiated e-readers to discover with refinement a source of inspiration, an exclusive editorial content, custom showrooms for luxury suppliers, articles, events and our own online radio show - deLUXE lifestyle LIVE.

From its inception the eMagazine brought a guide focused on the idea of pleasant reading and browsing through the exclusive world of luxury brands: jewelry, watches, cars, fashion, yachts, sports, gastronomy, decoration, high-tech... the the well-being in all its forms!

As a an interactive luxury website we are offering to premium suppliers the possibility to post content of interest (news, events, videos, products, presentations).
From the start we have joined our forces through solid partnerships with suppliers in luxury field promoting brands, exclusive services and high standards.
With a constant growth of interest and web traffic, long-lasting partnerships and effective marketing policy, deLUXE lifestyle is celebrating its One-Year Anniversary by launching the English version of the website beginning with 1st January 2010.

Despre MCE ONLINE SOLUTIONS

Portalul deLUXE-lifestyle.ro este propietatea MCE ONLINE SOLUTIONS.

[e-mail] office@deluxe-lifestyle.ro
[tel] 0741:617:332 | 0742:854:432
[twitter] http://twitter.com/deluxelifestyle
[web] http://www.deluxe-lifestyle.ro


office@deluxe-lifestyle.ro