Simulare Admitere UMF Carol Davila Bucuresti

Locul desfasurarii: Bucuresti,Amfiteatrul Mare al Institutul de Sanatate Publica

Organizator: www.admiteremedicina.ro

In data de 3 iulie 2010, incepand cu orele 11.00 va avea loc Simularea Examenului de Admitere pentru toate Facultatile si Specializarile din cadrul UMF Carol Davila Bucuresti. Pot participa elevi care doresc sa sustina Examenul de Admitere la Facultatile de Medicina, Medicina Dentara, Farmacie si FMAM.

Simularea va avea loc in Institutul de Sanatate Publica situat langa Facultatea de Medicina.

Elevii care doresc sa sustina Simularea Examenului de Admitere se pot inscrie accesand www.admiteremedicina.ro.

Intrarea in salile de concurs a candidatilor se va face incepand cu ora 10.00, Simularea Examenului de Admitere urmand sa inceapa la ora 11.00.

Durata Simularii Examenului de Admitere va fi de 3 ore, in cazul specializarilor Medicina, Medicina Dentara si Farmacie, 2 ore pentru admiterea la specialitatile Moase si Asistenta Medicala si respectiv 1 ora si 30 minute pentru celelalte specialitati ale FMAM.

Tematica si bibliografia de examen sunt cele afisate la decanatele facultatilor de Medicina, Medicina Dentara si Farmacie.

La Facultatile de Medicina si Medicina Dentara examenul va include doua discipline (Biologie obligatoriu, respectiv Fizica sau Chimie la alegere) totalizand un numar de 100 intrebari, dintre care 60 pentru proba obligatorie si 40 pentru cea la alegere.

La Facultatea de Farmacie, probele de examen vor include doua discipline respectiv Chimie organica obligatoriu, cu 60 intrebari, si la alegere Biologie vegetala sau Anatomie, cu un numar de 40 intrebari total 100 intrebari.

La Facultatea de Moase si Asistenta Medicala examenul va include doua discipline (Biologie obligatoriu, respectiv Fizica sau Chimie la alegere) totalizand un numar de 80 intrebari in cazul specializarii Moase, dintre care 60 pentru proba obligatorie si 20 pentru cea la alegere.

Restul specializarilor de la Facultatea de Moase si Asistenta Medicala (Asistenta Medicala, Balneofiziokinetoterapie si recuperare medicala, Radiologie si imagistica, Laborator clinic, Asistenta dentara, Tehnica Dentara, Asistenta de farmacie, Audiologie si protezare auditiva) vor avea aceleasi discipline de examen Biologie obligatoriu, respectiv Fizica sau Chimie la alegere totalizand un numar de 60 intrebari, dintre care 40 pentru proba obligatorie si 20 pentru cea la alegere.

Va dorim succes si spor la invatat.

Cristi Blajut
Project Manager
0758.118.251

Despre MD ADMISSION CONSULTING

MD Admission Consulting organizeaza pentru elevii care doresc sa sustina examenul de admitere la Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila Bucuresti, seminarii si examinari din materia de biologie umana din programa examenului de admitere.

Participare: Intrare libera