Bradul de Craciun se comanda online

BUCURESTI - 24 noiembrie 2005

Comunicat tip General in Afaceri

Creative MDV, companie membra Avantaj Net, lanseaza www.BraziDeCraciun.ro, primul site unde poti comanda online un brad de Craciun, fie ca iti doresti unul de 50 cm pentru birou sau unul de 7 metri.

Accesand siteul poti gasi intreaga oferta de brazi de craciun si multiple modalitati de comanda. Livrarea brazilor este asigurata in Bucuresti, fara taxe suplimentare. In plus anula cesta poti comanda brazi relizati manual, servicii decorare, decoratiuni craciun, aranjamente de flori, ghirlande si coronite de brad.

Bradul de Craciun se comanda online

“Daca anul trecut am comercializat 1500 de brazi, pentru anul acesta avem ca targhet cresterea vanzarilor cu 300%. www.BrazideCraciun.ro este un site care se adreseaza tuturor utilizatorilor de internet: puteti ascultata colinde, discuta pe forum. Am depasit astfel parametrii unui simplu site de comert online” declara Diana Nitu, manager Creative MDV

Serviciul este disponibil 24 h din 24, 7 zile din 7. Platile pot fi efectuate online cu orice card de tip VISA, Mastercard, indiferent de emitentul acestuia si sunt procesate de GECAD ePayment

“Suntem foarte increzatori in acest proiect. Dupa Floridelux.ro, Coroane.ro, BrazideCraciun.ro este al 3-lea site de nisa pe care il dezvoltam. Scopul nostru principal este satisfactia clientilor si de aceea am implementat propriul sistem de livrare in maxim 3 ore in Bucuresti si aproximativ 24 ore in toata tara”, declara Marius Dosinescu, manager avantaj net.

Oferta completa este disponibila pe www.brazidecraciun.ro .
Pentru aranjamente de flori si cadouri va invitam sa accesati www.floridelux.ro.

Despre MDV Creative

avantaj net a fost infiintata in 2001 si reuneste experienta a 12 specialisti in domeniu. Echipa noastra de web designeri, programatori web si consultanti de web business lucreaza impreuna pentru a oferi solutii complete care sa transforme afacerea dvs intr-un adevarat suport de business. Pasiunea si dedicarea cu care lucram ne-a unit de-a lungul anilor si succesele clientilor nostrii ne-au alimentat dorinta de a merge mai departe in oferirea de servicii de cea mai buna calitate.

2004 a adus o investitie Phare de aproximativ 95 000 EUR pentru dezvoltarea afacerii. Astfel s-au achizitionat echipamente de ultima generatie, s-a investit in imagine si s-a realizat o prezenta europeana a companiei avantaj net.

Fie ca sunteti interesat de design pentru pagina dvs, un site de comert electronic sau solutii inteligente de management al afacerii dvs noi va putem furniza solutii care dau avant afacerii dvs offline prin dezvoltarea unei solutii online.

021.3124300
0724803533
contact@brazidecraciun.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mdv-creative/bradul-de-craciun-se-comanda-online3