IQads.ro prezinta AdBreak

BUCURESTI - 24 ianuarie 2005

Comunicat tip General in Media / Publicitate


Joi, 27 ianuarie 2005, Ora 19.00, in Music Club, in Str. Baratiei Nr. 31 ( linga Magazinul Cocor ) echipa IQads.ro va invita sa luati o pauza. La AdBreak se intilnesc profesionistii si pasionatii in ale publicitatii.

IQads.ro prezinta AdBreak

AdBreak este, practic, o continuare live a discutiilor pe care, de citeva luni bune, cele doua “tabere” le poarta in spatiul virtual oferit de IQads.ro. Prima ora a evenimentului ( 19.00 – 20.00 ) este dedicata proiectiei “SHOTS Grand Prix 2004”, o colectie a celor mai premiate clipuri publicitare TV din lumea intreaga, in anul 2004. Proiectia va fi realizata pe un ecran de mari dimensiuni, amplasat in zona scenei din locatia amintita.

A doua parte ( 20.00 – 21.00 ) va cuprinde o dezbatere libera pe marginea celor mai noi tendinte creative din industria publicitara internationala. Desigur, discutia va analiza si felul in care tendintele mondiale se regasesc ( sau nu ) in productiile autohtone. Vor da piept cu parerile consumatorului mai mult sau mai putin avizat, reprezentanti ai citorva dintre cele mai importante agentii de publicitate din Romania:

•Bogdan Naumovici ( Leo Burnett )
•Lucian Georgescu ( balkanski.proiect/GAV )
•Serban Alexandrescu ( Headvertising )
•Adrian Botan ( McCann-Erickson )
•Bogdan Manea ( Saatchi & Saatchi ).

Avind in vedere “calibrul” invitatilor, calitatea spoturilor proiectate si interesul publicului ( in principal membri ai comunitatii virtuale IQads.ro ) pentru parerea specialistilor, organizatorii sint siguri ca la AdBreak se vor naste destule subiecte pentru a fi nevoie de repetarea evenimentului, in lunile ce vor urma.


Despre MDV Creative

Accesul la eveniment se va face in functie de locurile disponibile.
Reprezentantii mass-media sint rugati sa confirme prezenta la eveniment pina pe data de 26.01.2005, ora 18.00. Persoana de contact: Viorel Copolovici, Coordonator AdBreak – tel. 0740 890 961
viorel.copolovici@elidamedia.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mdv-creative/iqads-ro-prezinta-adbreak