Poze Mecatronica

  • Miercuri, 26 iunie 2013, a avut loc Conferinta de incheiere a proiectului “Dezvoltarea educatiei pentru viabilizarea pietei muncii prin vectori inovatori Mecatronica-Integronica”

    Poza: Miercuri, 26 iunie 2013, a avut loc Conferinta de incheiere a proiectului “Dezvoltarea educatiei pentru viabilizarea pietei muncii prin vectori inovatori Mecatronica-Integronica”

  •  A II-a editie BESTEngineer , 26 -27 octombrie 2012, Hotel Timisoara.

    Poza: A II-a editie BESTEngineer , 26 -27 octombrie 2012, Hotel Timisoara.

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul mecatronica.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la mecatronica. Pozele pe tema mecatronica cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul mecatronica, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la mecatronica, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la mecatronica.