Afla mai multe despre Ninja! Carcasele Ninja de la NGE, doar in MyCOMPUTER luna August!

Oradea - 8 august 2005

Comunicat tip General in IT&C

Revista MyCOMPUTER îţi prezintă carcasele Ninja şi Sidewinder de la NGE, un Hard disc de buzunar de la Seagate si mini-PC-ul Asus S-presso Deluxe. Sharkoon îţi oferă sunet de cinema la purtător iar Visopsys este un sistem de operare între Windows şi Linux.

Afla mai multe despre Ninja! Carcasele Ninja de la NGE, doar in MyCOMPUTER luna August!

Comunicarea - încotro? Află ce înseamnă OpenID şi cum se manifestă Explozia Google. Îţi îndrumăm paşii către cele mai renumite Şcoli Online şi aruncăm o privire în curtea celor de la Dreamworks Animation.
Steganografia te învaţă cum să-ţi ascunzi datele importante în imagini. Continuă să afli Ce şi Cum căutăm pe Internet şi secretele Mesajelor de eroare din Windows
Am pus la încercare opt surse de tensiune, ca să afli Cifra octanică a PC-ului tău
Jocul lunii este Catastrophe V3 şi a fost dezvoltat de către un român.
Cele 2 CD-uri îţi oferă 100 de programe freeware şi zeci de aplicaţii shareware şi OpenSource. Mai mult, ai o nouă serie de 700 de fonturi gratuite pentru colecţia ta.

MyCOMPUTERizează-te şi pe www.myc.ro!

Revista “MyCOMPUTER”este editată de grupul editorial Media Contact, specializat în reviste cu CD/DVD/CDV. Grupul Media Contact mai editează revistele: Andrei, Noroceii, Star Kids, PC Games, MyLINUX, MyHardware, CD Forum, Auto Contact, Gama, Blanca, Mobillity, PC Practic, K2.
SC Media Contact SRL are sediul central la Oradea îşi desfăşoară activitatea cu circa 100 de angajati şi a realizat în anul 2004 o cifra de afaceri de 1,1 milioane de Euro, având un total de circa 500.000 de cititori lună de lună pe toate revistele.

Despre MEDIA CONTACT

Persoana de contact: Sinziana Dem
Companie: Media Contact
Nr Telefon/fax: 0259/441526
Adresa URL: www.myc.ro; www.pcgames.ro; www.cdforum.ro

Sinziana Dem
s.dem@mediacontact.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/media-contact/afla-mai-multe-despre-ninja-carcasele-ninja-de-la-nge-doar-in-mycomputer-luna-august