BLANCA esti TU

Oradea - 28 iunie 2005

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Esti o femeie care doreste sa se realizeze numai prin forte proprii? Sau poti sa te declari deja o femeie realizata? Citeste BLANCA, un nou titlu, 100% romanesc, pe piata revistelor glossy pentru femei din Romania. Pentru ca BLANCA ti se adreseaza tie si, in aceeasi masura, tuturor femeilor ambitioase, indiferent de varsta, profesie sau ocupatie. In cuprinsul primului numar vei afla multe subiecte incitante: Cum sa faci cariera in PR, Destainuirile Maiei Morgenstern, Secretele armelor de seductie, Cupluri vazute prin gaura cheii, Istoria vibratorului, si asta nu e tot. Deschizand revista BLANCA, orice femeie face un pas catre ceilalti si catre ea insasi, fiindca aici va gasi tot ceea ce o preocupa, numar de numar.

BLANCA esti TU

Site-ul www.blanca.ro este o continuare fireasca a revistei, completand spatiul oferit de cele 116 pagini ale publicatiei. In acest spatiu virtual vor fi gazduite informatii mai detaliate care sa completeze domeniile versiunii tiparite. Site-ul permite interactivitate maxima si obtinerea unui feed back prompt din partea voastra, a cititoarelor.

Si, ca sa afli mai repede ceea ce te intereseaza, ai la dispozitie newsletterul saptamanal, prin care, in calitate de abonat, ai acces la informatii de ultima ora din domeniile revistei BLANCA.

Am creat noul brand media BLANCA in care sa te regasesti. Cele trei produse media: publicatie tiparita, site-ul www.blanca.ro şi newsletterul sunt suporturile pe care informatia ajunge la tine in cel mai scurt timp, exact cand ai cea mai mare nevoie de ea.

Pe langa BLANCA, Grupul Editorial MEDIA CONTACT mai detine in portofoliu 10 titluri cu aparitie lunara: PC Games 4 fun, My Computer, My Hardware, My Linux, CD Forum, Andrei, Noroceii, Star Kids, Auto Contact, precum si revista de turism K2.

www.blanca.ro

Despre MEDIA CONTACT

Persoana de contact: Sinziana Dem
Companie: Media Contact
Nr Telefon/fax: 0259/441526
Adresa URL: www.myc.ro; www.pcgames.ro; www.cdforum.ro

Sinziana Dem
s.dem@mediacontact.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/media-contact/blanca-esti-tu