Mărţişoare… Mărţişoare! În fiecare an de 1 Martie, cu mic cu mare oferim mărţişoare celor dragi.

Oradea - 22 februarie 2005

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Anul acesta revista “Noroceii” îţi propune să confecţionezi singur mărţişoarele pe care le vei oferi ca vestiori ai primăverii!

Mărţişoare… Mărţişoare! În fiecare an de 1 Martie, cu mic cu mare oferim mărţişoare celor dragi.

Tot în paginile revistei găseşti ultimele noutăţi în materie de jocuri, ABC-darul calculatorului, decorarea cu stil a camerei , 2 postere din minunata lume a filmelor pentru copii şi multe altele.
În plus pe CD trailere ale filmelor: Chicken Little, Donkey Xote şi Delgo. Lasă-te purtat în lumea plastelinei cu Platypus ,joacă Super Groovy – jocul culorilor sau rezolvă puzzle-urile din Liqiud Crystals Puzzle!
Intră şi tu în lumea Noroceilor – universul copilăriei tale!

Revista “Noroceii” este editată de grupul de presă Media Contact, specializat în reviste cu CD/DVD/CDV. Grupul Media Contact mai editează revistele: Andrei, Star Kids, My Computer, PC Games, CD Forum, Auto Contact, Gama, Woman@office, Mobillity, PC Practic, K2.
SC Media Contact SRL are sediul central la Oradea îşi desfaşoară activitatea cu circa 100 de angajati şi a realizat în anul 2004 o cifra de afaceri de 1,1 milioane de Euro, având un total de circa 500.000 de cititori lună de lună pe toate revistele.

Despre MEDIA CONTACT

Persoana de contact: Sinziana Dem
Companie: Media Contact
Nr Telefon/fax: 0259/441526
Adresa URL: www.myc.ro; www.pcgames.ro; www.cdforum.ro

Sinziana Dem
s.dem@mediacontact.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/media-contact/martisoare-martisoare-in-fiecare-an-de-1-martie-cu-mic-cu-mare-oferim-martisoare-celor-dragi-