My CeBIT 2005!

Oradea - 22 martie 2005

Comunicat tip General in Media / Publicitate

La întrebarea “Documentele la control vă rugăm “ va trebui să schiţezi doar un zâmbet, pentru că documentele viitorului vor include informaţii legate de forma feţei.

My CeBIT 2005!

. Recunoaşterea facială 3 D este mai avantajoasă decât cea realizată în 2 dimensiuni pentru că va fi întotdeauna corectă.
3 D Combat Training sau o altă modalitatea de antrenare în domeniul artelor marţiale prin intermediul personajelor create în trei dimensiuni.
Vrei să alergi pe nisip? Sau poate te hotărâşti pentru pista specială? Iar dacă e vreme ploioasă categoric vei opta pentru alergatul în sala! Şi uite cum vei avea nevoie de 3 perechi diferite de pantofi. Dar cu noii pantofi sport de la Adidas vei înlătura problemele de acest gen. Adidasii viitorului care îţi calculează greutatea, viteza şi sesizează tipul solului pentru o perfectă adaptare.
Toate acestea ţi se par desprinse dintr-un film SF? Nimic mai departe de adevăr!
Conectează-ţi PDA-ul la creier şi fă un tur prin parcul viitorului. Realitate virtuală, Biometrie, tehnologii avansate, doar în ediţia specială a revistei My Computer: My CeBIT 2005.
Am fost acolo pentru voi şi My mergem şi la anul.


My Computerizează-te şi pe www.myc.ro !

Revista „My Computer” este editată de grupul de presă Media Contact, specializat în reviste cu CD/DVD/CDV. Grupul Media Contact mai editează revistele: Noroceii, Star Kids, Andrei, PC Games, CD Forum, Auto Contact, Gama, Woman@office, Mobillity, PC Practic, K2.
SC Media Contact SRL are sediul central la Oradea îşi desfaşoară activitatea cu circa 100 de angajati şi a realizat în anul 2004 o cifra de afaceri de 1,1 milioane de Euro, având un total de circa 500.000 de cititori lună de lună pe toate revistele.

Despre MEDIA CONTACT

Persoana de contact: Sinziana Dem
Companie: Media Contact
Nr Telefon/fax: 0259/441526
Adresa URL: www.myc.ro; www.pcgames.ro; www.cdforum.ro

Sinziana Dem
s.dem@mediacontact.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/media-contact/my-cebit-2005