NeXT prima revistă de jocuri de console

Oradea - 20 decembrie 2006

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Media Contact anunţă lansarea pe piaţă a unei noi reviste. NeXT este prima revista din România care dedică un spaţiu consistent jocurilor pentru console.

NeXT prima revistă de jocuri de console

Media Contact anunţă lansarea pe piaţă a unei noi reviste. NeXT este prima revista din România care dedică un spaţiu consistent jocurilor pentru console. Din NeXT nu vor lipsi jocurile pentru PC, hardware-ul consolelor şi cel pentru PC, software-ul pentru PC şi, nu în ultimul rând, rubrica LifeStyle, care vă aduce la cunoştinţă cea mai bună muzică a momentului şi cele mai bune filme pe care nu aveţi voie să le rataţi.
Revista are 80 de pagini şi va apărea cu câte un joc full în fiecare număr într-un tiraj de 15.000 de exemplare, la un preţ de 11,9 lei. Fiind prima revistă de acest gen în România va permite introducerea cititorilor în lumea jocurilor video pe ecranul televizorului, fapt pentru care, de fiecare dată, vă vom prezenta articole despre aceste suporturi de ultimă generaţie.
Revista va fi în toate chioşcurile din ţară începând din această lună.


Editura Media Contact cu sediul în Oradea este specializată în editarea de reviste cu CD/DVD precum şi de conţinut creativ şi inovativ pe suport online, offline şi mobile. Cu o echipă omogenă de peste 100 angajaţi şi colaboratori, Media Contact realizează lunar 15 brand-uri ce facilitează atingerea anuală a unei cifre de cca. 3 milioane euro.

www.mediacontact.ro

Despre MEDIA CONTACT

Persoana de contact: Dorel Puchianu - redactor sef
Companie: Media Contact
Nr Telefon/fax: 0259/441.523; 0259.441.526
Adresa URL: www.mediacontact.ro

Dorel Puchianu - redactor sef
office@mediacontact.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/media-contact/next-prima-revista-de-jocuri-de-console