Opulenţă supersonică: Rafinament Bentley, Continetal Flying Spur prezentat în Auto Contact Aprilie.

Oradea - 4 aprilie 2005

Comunicat tip General in Auto

Pe unde umbli, baby? La Autoitalia pentru a teste Fiat Panda 4x4, dar nu numai; tot în paginile revistei mai testăm modelul C4 şi noul Seat Toledo.

Opulenţă supersonică: Rafinament Bentley, Continetal Flying Spur prezentat în Auto Contact Aprilie.

Viitor alternativ, noile sisteme hibrid de alimentare a maşinilor, de la Toyota, utilizate pentru modelele Prius şi Estima Hybrid.
Loeb sau Solberg? Dacă Loeb a scăpat de capcanele principatului, Solberg şi-a luat revanşa în Suedia, citeşte doar în rubrica WRC din acest număr.
E o zi fierbinte în Talladega, zeci de maşini urlând din toţi cilindrii stau aliniate la startul unei curse de viteză, Pace Car-ul îşi face apariţia, iar o voce răspicată curmă aşteptarea: “Gentlemen start your engines!” Aţi ghicit deja că este vorba de NASCAR Sim Racing.
In luna Aprilie Rubrica Exotic vă prezintă “ Un aristocrat grabit”: Christian von Koenigsegg, constructorul unei maşini super-selecte care depăşeşte lejer 350 km/h.

Auto Contact – Puterea e in detalii!

Revista “Auto Contact”este editată de grupul editorial Media Contact, specializat în reviste cu CD/DVD/CDV. Grupul Media Contact mai editează revistele: Andrei, Noroceii, Star Kids, My Computer, PC Games, CD Forum, Auto Contact, Gama, Blanca, Mobillity, PC Practic, K2.
SC Media Contact SRL are sediul central la Oradea îşi desfăşoară activitatea cu circa 100 de angajati şi a realizat în anul 2004 o cifra de afaceri de 1,1 milioane de Euro, având un total de circa 500.000 de cititori lună de lună pe toate revistele.

Despre MEDIA CONTACT

Persoana de contact: Sinziana Dem
Companie: Media Contact
Nr Telefon/fax: 0259/441526
Adresa URL: www.myc.ro; www.pcgames.ro; www.cdforum.ro

Sinziana Dem
s.dem@mediacontact.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/media-contact/opulenta-supersonica-rafinament-bentley-continetal-flying-spur-prezentat-in-auto-contact-aprilie-