Sărbătoreşte alături de noi 5 ani de PC Games şi împlinirea frumoasei “vârste” de 55 de ediţii!

Oradea - 24 martie 2005

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Cu această ocazie noi vă mulţumim în felul nostru că aţi fost cu noi! Şi cum altcumva să vă mulţumim decât prin premii în valoare de 2500 Euro!

Sărbătoreşte alături de noi 5 ani de PC Games şi împlinirea frumoasei “vârste” de 55 de ediţii!

În plus pentru a fi siguri că nu vei rata nici un număr începând cu numărul 55 ţi-am pregătit o ofertă imbatabilă la abonamente: pe lângă preţul special , primii 55 de abonaţi primesc un mousepad personalizat, iar unul dintre toţi abonaţii va fi declarat câstigătorul celor 5 milioane puse în joc.
Dacă nu te-am convins cu ofertele aniversare atunci sigur vei vrea sa iei parte la aventură alături de trupele SWAT 4 sau să participi la World Soccer Winning Eleven.
Prin paginile revistei poţi să intri în fascinanta lume de basm virtual! Trebuie doar să zbori peste troienele sclipitoare din preajma oraşului Ironforge şi să joci World of Warcraft.

PC Games 4 Fun - Universul jocurilor PC!

Revista “PC Games”este editată de grupul de presa Media Contact, specializat în reviste cu CD/DVD/CDV. Grupul Media Contact mai editează revistele: Andrei, Noroceii, Star Kids, My Computer, CD Forum, Auto Contact, Gama, Blanca - Woman@office, Mobillity, PC Practic, K2.
SC Media Contact SRL are sediul central la Oradea îşi desfăşoară activitatea cu circa 100 de angajati şi a realizat în anul 2004 o cifra de afaceri de 1,1 milioane de Euro, având un total de circa 500.000 de cititori lună de lună pe toate revistele.

Despre MEDIA CONTACT

Persoana de contact: Sinziana Dem
Companie: Media Contact
Nr Telefon/fax: 0259/441526
Adresa URL: www.myc.ro; www.pcgames.ro; www.cdforum.ro

Sinziana Dem
s.dem@mediacontact.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/media-contact/sarbatoreste-alaturi-de-noi-5-ani-de-pc-games-si-implinirea-frumoasei-varste-de-55-de-editii