Facelift pentru paltoane, la PROIECT 13

Locul desfasurarii: Cafe D'Arthe

Organizator: Creative Arts

CREATIVE ARTS (www.creativearts.ro) organizează sâmbătă, 24 noiembrie a.c., cu ȋncepere de la ora 13:00, la Caffé D`Arthé (Bucureşti, Str. Popa Nan, nr. 7) un atelier cu și despre paltoane. Veți ȋnvăţa de la trainerii Creative Arts cum se crează accesorii pentru piesele vestimentare de toamnă-iarnă şi cum se aplică acestea pe trenciuri, paltoane, sacouri sau geci.

Acesta reprezintă cel de-al 5-lea atelier din platforma de creativitate numită Proiect13 care cuprinde 13 ateliere pe teme legate de modă şi stil de viaţă, organizate în perioada toamnă 2012-primăvară 2013.

 

Fiecare cursant va avea la dispoziṭie trusele şi materialele necesare (ace, papiote de diferite culori, nasturi, vopsea pentru textile, pensule, paiete, mătăsuri, dantelă, stofe, piele, etc.) pentru reinventarea obiectelor vestimentare ce vor ajunge din dulapuri direct pe masa de lucru.

Cursanţii pot veni cu orice haină de toamnă-iarnă pe care vor să o personalizeze. Accesoriile vor fi create în funcţie de stilul fiecărei piese vestimentare şi în funcţie de cât de mult doreşte posesorul hainei să schimbe aspectul acesteia.

 La finalul atelierului fiecare participant își ia acasă paltonul cu tot cu accesoriile pe care le-a creat cu propria lui imaginaṭie și creativitate.

Costul atelierului „Facelift pentru paltoane – o nouă viață pentru hainele de iarnă” este de 40 de lei. Acest cost include toate materialele ṣi accesoriile folosite de participanṭi si un voucher de 10 pentru bunătățile ceainăriei.

Alte detalii:

·         Atelierul se va desfăşura la Caffé D`Arthé  (Bucureşti, Str. Popa Nan, nr. 7)

·         Vârsta recomandată pentru participanṭi: ȋntre 14 ṣi 80 de ani

·         Data limită de înscriere: 24.11.2012, ora 10:00

·         Durata cursului: între 2 şi 4 ore, în funcţie de complexitatea accesoriilor realizate de fiecare participant în parte;

·         Înscrierea şi obţinerea de alte informaţii se pot face, între orele 10:00 ṣi 20:00, prin e-mail sau telefon/gsm la anca@creativearts.ro; 0721.321.890;

·         https://www.facebook.com/Proiect13

Confirmare pana la data: 23 noiembrie 2012

Participare: Taxa de participare

Taguri: Creative Arts