Cumpara instant Bitcoin si criptomonede cu card VISA sau Mastercad – Tradesilvania.com

Cluj-Napoca - 25 mai 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Banci / Asigurari, Finante / Contabilitate, Tehnologie, Internet

Tradesilvania crypto Exchange, unul dintre liderii de piata din Romania in tranzactionarea de criptomonede si bunuri digitale, care ofera pietei din Romania posibilitatea de tranzactionarea a peste 15 monede virtuale a implementat solutia de cumparare criptomonede direct cu card de credit sau debit VISA sau Mastercard care este disponibil pentru cardurile emise de bancile din Romania sau strainatate cat si card Revolut sau alte carduri electronice din Europa.

Cumpara Bitcoin cu Card Visa

Bitcoin is a technological tour de force.

Bill Gates

Echipa Tradesilvania.com intelege necesitatea clientilor care cumpara criptomonede de a cumpara instant cu cardul criptomonede intr-o piata volatila si cu variatii rapide. In acest sens, pentru a  oferi posibilitatea tuturor utilizatorilor Tradesilvania.com de a profita de avantajele tranzactionarii cu criptomonede 7 zile din 7 prin incarcarea contului de client de pe Tradesilvania.com cu card bancar VISA/Mastercard.

Avantajul platii cu cardul pentru cumparare Bitcoin, Ethereum, Bitcoin cash si alte 12 criptomonede este reiese din posibilitatea de a face incarcari de credit in contul tau atat in timpul noptii, in zilele nelucratoare ( Sambata / Duminica) cat si in perioada sarbatorilor legale. Confirmarea platii este facuta automat in platforma de exchage valutar Tradesilvania si fondurile sunt alocate automat.

In plus, prin disponibilitatea in exchange-ul Tradesilvania a 15 monede digitale  Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Bitcoin Cash (BCH), Litecoin (LTC), EOS (EOS), TRON (TRX), Stellar (XLM), Cardano (ADA), Dash (DASH), Basic Attention Token (BAT), 0x (ZRX), OmiseGO (OMG), Augur (REP), Golem (GNT), face schimbul de monede digitale sa fie unul usor rapid si sigur, iar incepand cu 15.05.2020 sa fie si un schimb instant.

Pentru a efectua o plata cu cardul pentru alimentare cont si cumparare criptomonede in Romania tot ce trebuie sa faci este sa ai un cont pe platforma Tradesilvania.com sau sa creezi un cont de utilizator si poti incarca o suma a alegerea ta in contul tau cu confirmare imediata cu un comision minim ( 5%) de incarcare cu cardul VISA/Mastercard.

Prin solutiile de incarcare a portofelului digital gratuit  prin plata cu card VISA sau MasterCard sau prin plata prin transfer bancar, Tradesilvania este unul dintre putinele exchange-uri de monede digitale care iti ofera access la sistemul blockchain si achizitia de criptomonede direct cu cardul.

Tradesilvania este un exchange 100% reglementat de Uniunea Europeana cu licenta de functionare emisa de Financial Intelligence Unit Estonia pentru furnizarea de servicii de schimb de moneda virtuala cu moneda fiat si furnizarea unui servicii de portofel cu moneda virtuale.

Pentru siguranta completa a monedelor digitale Tradesilvania iti ofera in Romania portofele digitale hardware Ledger Nano S care iti permit o siguranta completa a bunurilor tale digitale.

Avand cele mai bune rate de schimb criptomonede : Bitcoin, Ethereum si alte 13 criptomonede din Romania exchange-ul Tradesilvania iti garanteaza ca achizitia si tranzactionarea criptomonedelor pe platforma noastra este avantajoasa, rapida si mai ales sigura, iar crearea unui cont dureaza cateva minute.
Pentru detalii complete despre Tradesilvania te rugam sa accesezi site-ul nostru la adresa https://tradesilvania.com sau pe email contact@tradesilvania.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/media-first/cumpara-instant-bitcoin-si-criptomonede-cu-card-visa-sau-mastercad-tradesilvania-com