Agenţia Media Insight gestionează contul de media Plus Discount

BUCURESTI - 31 octombrie 2005

Comunicat tip General in Afaceri

Media Insight a adăugat de curând în portofoliul său un nou client. Plus Discount este un jucător recent apărut pe piaţa de retail din ţara noastră care îşi propune să deschidă până la jumătatea lunii noiembrie 15 magazine de tip discounter, in Bucureşti şi alte oraşe din ţară, o reţea in care vor fi oferite spre vânzare produse alimentare, precum şi electrocasnice sau produse de uz casnic.

Plus Discount este cont nou şi pe piaţa de publicitate. Media Insight oferă clientului servicii media de planificare strategică şi tactică, monitorizare, cercetare şi analiză a mediului competitiv, dar şi servicii de negociere şi cumpărare de spatiu media.

Prima sarcină a agentiei Media Insight este aceea de a îi ajuta pe reprezentanţii Plus Discount să implementeze strategia de media a campaniei de lansare, o campanie ce va avea in mixul de comunicare cele mai importante staţii TV si radio, dar care va folosi şi panotajul stradal. Abordarea strategică urmăreste construirea imaginii noului retailer pe piata romanească prin acoperirea media atât la nivel local, pentru fiecare magazin din reţea, cât si la nivel national pentru întregul lant de magazine.

„Categoria de retail reprezinta un domeniu in continua dezvoltare, iar cu ajutorul clientului Plus Discount vom avea ocazia să intram direct pe aceasta piaţă extrem de concurentială. Prin urmare, cu ocazia lansării pe piaţa de media a acestuia, provocarea echipei Media Insight este de a-l face cel mai vizibil din categoria sa,” a declarat Bogdan Prăjişteanu, Managing Director Media Insight.

„Colaborarea dintre Media Insight si Plus Discount reflectă increderea pe care am acordat-o agentiei datorată calitatii şi promptitudinii recomandărilor de media pe care le-am primit incă de la inceputul relatiei de colaborare,“ a declarat Ioana Marginean, Director de Marketing Plus Discount.

Echipa Media Insight care se va ocupa de campaniile de media sunt coordonate de Virginia Stancu - Strategic Media Planning Coordinator si Veronica Postelnicu - Strategic Media Planning Coordinator

Despre Media Insight

Cu o activitate de cinci ani pe piaţa românească, Media Insight face parte din grupul WPP si este cotata printre primele agentii de media romanesti. Agentia ofera clientilor sai servicii de consultanta media, planificare strategica si tactica, cumparare si vanzare de spatii publicitare in mass media, cercetare, monitorizare si postevaluare media.

Gabriela Urse
PR & Media Planner
Media Insight – Part of the WPP Group
Doctor Felix, nr. 55, et 2, Sector 1 Bucuresti