Agentia Media Insight mediatizeaza biscuitii Merlin

BUCURESTI - 22 noiembrie 2005

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Incepand cu aceasta toamna, Elite Romania a incredintat agentiei Media Insight un nou brand, biscuitii dulci Merlin. Lansarea biscuitilor Merlin, pozitionati ca un produs de calitate premium, marcheaza un nou inceput in diversificarea portofoliului companiei Elite si intrarea in segmentul categoriei de produse alimentare.

Campania de lansare media a biscuitilor Merlin a fost una de tip teaser, primele doua saptamani avand drept scop atragerea atentiei publicului asupra noutatii cu care Elite a venit pe piata din Romania.

Campania de promovare a noilor biscuiti continua in prezent cu un spot TV, difuzat pe sase canale importante, cu aparitii in reviste de retail si cu o ampla campanie de panotaj stradal.

„Pentru a atinge publicul tinta si a sustine vanzarile, am folosit in campania de media panotajul stradal la nivel national, ca element strategic competitiv, cu scopul de a optimiza gradul de acoperire,” a declarat Bogdan Prajisteanu, Managing Director Media Insight.

„Campania de outdoor Merlin a fost foarte importanta in promovarea noului brand, succesul reflectandu-se direct in vanzarile obtinute. Elementele cheie care au contribuit la rezultatele campaniei au fost atat structura bine aleasa la nivel national, cat si folosirea panotajului stradal si a unui mesaj atractiv. Intr-un mediu de comunicare aglomerat se impune ca mesajele sa atinga consumatorii prin cit mai multe canale, diversificarea canalelor de comunicare influentand departajarea concurentiala,” a declarat Dorina Pistrila, New Business Development Manager, Elite Romania.

Elite este lider pe piata cafelei din Romania inca din anul 2000 si beneficiaza de lunga traditie si experienta in segmentul produselor alimentare inca din 1930 in cadrul grupului Elite International.

Despre Media Insight

Media Insight face parte din grupul WPP si anul acesta a aniversat cinci ani de activitate pe piata de media din Romania. Contul Elite Romania se afla de cinci ani in portofoliul agentiei Media Insight, agentia reprezentand de 3 ani si contul Elite Bulgaria.

Pentru informaţii suplimentare, contactaţi:
Gabriela Urse, PR & Media Planner Media Insight – Part of the WPP Group
Telefon: 319.71.54
gabriela.urse@mediainsight.com