Oliver lanseaza Eros, cel de-al doilea album al trupei

BUCURESTI - 6 septembrie 2011

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle

Trupa Oliver lansează albumul Eros, al doilea din discografia sa, joi, 13 Octombrie, în clubul Silver Church din București, începând cu ora 21.00.

După ce au prezentat în decembrie 2010 şi mai 2011 primele două extrase pe single, Comandant de zbor şi Nenumit, Oliver lansează albumul la care a lucrat timp de trei ani şi a cărui piese au fost pe rând prezentate publicului în concerte.

Albumul Eros conține 13 cântece, produse şi înregistrate în totalitate de către membrii Oliver în studioul propriu, şi reprezintă o viziune personală asupra iubirii.

 "Eros este o discuție despre iubire, o prezenţă la un Banchet la care ne-am schimbat opiniile în mod repetat, la final ieșind 13 discursuri diferite, de la chin la divin, ascultătorul fiind invitat să se regăsească în oricare dintre acestea" spune Doru Puscaşu, solist Oliver.

Albumul Eros ce va fi lansat prin concertul din Silver Church va fi disponibil atât gratuit pe site-ul trupei, cât şi în ediție de colecţie la magazinele de specialitate, distribuit de A&A Records.

Trupa Oliver este formată din Doru Puscaşu - voce, chitară, pian; Mircea Moroianu - chitară, Horia Gridan - bas, synth şi Răzvan Rizea - tobe, s-a înființat în 2005 la București şi a lansat primul album - Poetry Pop în 2008, aducând un sound de rock liric, cu versuri poetice, foarte apreciat de public.Cu o comunitate de fani foarte devotată, Oliver se diferenţiază prin grija cu care își alege apariţiile live şi prin comunicarea permanentă cu publicul ei. 

Pentru mai multe informaţii:Andreea Guci - 0722 69 51 51PR Manager OLIVER