Informatitudini pe The Chronicle!

BUCURESTI - 16 iunie 2009

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Revista The Chronicle este online şi accesibilă la www.thechronicle.ro! Pe fomatul unui blog colectiv, revista încurajează atitudinea prin articole semnate de Maria Coman, Elena Voinea, Marian Voicu, Alec Bălăşescu, Narcis Jeler şi alţii.

Informatitudini pe The Chronicle!

www.thechronicle.ro, revistă exclusiv online de softnews şi lifestyle, este o premieră pe piaţa de new media din România. Pe modelul unui blog colectiv, thechronicle.ro adună comentarii şi analize semnate de unii dintre cei mai importanţi jurnalişti, critici şi artişti de renume din ţara noastră: Mihaela Michailov, Elena Voinea, Laura Dragomir, Maria Coman, Marian Voicu, Cătălin Ştefănescu, Dan Popescu, Daniel Apostol, Alec Bălăşescu etc.

Revista se adresează unui public care vrea să iasă din blazare, unui public extrem de atent la ceea ce citeşte, la ceea ce i se oferă. De aceea, aduce în atenţia cititorilor subiecte de actualitate, întâmplări, evenimente reflectate într-o manieră personală, unică autorului. În fiecare articol se găseşte şi o recomandare: de conduită, de judecată, de atitudine.

thechronicle.ro acoperă subiecte din artă (cinema, teatru, fotografie, performance art, literatură etc.), politică internă şi mai ales internaţională (evenimente, analize, previziuni), societate, sport, lifestyle, media, ştiinţă, reality, opinii, interviuri, conţinut video & foto propriu.

www.thechronicle.ro

Despre Media Pozitiv

www.thechronicle.ro este un proiect Media Pozitiv, agenţie care oferă servicii integrate de comunicare în medii clasice şi interactive pentru companii româneşti şi internaţionale. Fondată în anul 2005, agenţia a dobândit o bogată experienţă în proiecte de comunicare în domenii precum IT, financiar-bancar, politic, imobiliar, asociaţii şi ONG-uri. Printre clienţii Media Pozitiv se numără: Automobile Bavaria, BCR Erste, Check Point Software Technologies, Grupul Humanitas, Crucea Rosie Română, UNICEF, Allegra Consulting, Lexmark, Medical Finance, Omniasig, Omnilogic, SDC, Siveco România, TriGranit Development Romania, The Money Channel Consulting.

Raluca Dinu
Media Pozitiv
office@mediapozitiv.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/media-pozitiv/informatitudini-pe-the-chronicle