Media Industry News @ Media Pozitiv!

BUCURESTI - 6 septembrie 2006

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Murdoch lanseaza un cotidian de seara gratuit la Londra...Universal Music permite descarcarea gratuita de muzica pe internet... Are presa electronica mai multi cititori?... Noul Zune Microsoft face valuri inainte de lansare. Cum, cand, de ce? Tribune in Filipine si Wall Street Journal in India...
Pasionat de industria media? Atunci ai nevoie de stiri hard! Media Pozitiv anunta relansarea newsletterului 'Media Industry'!

FACT: lucrurile se schimba in jurul nostru cu o viteza ametitoare! FACT: marile trusturi de presa isi muta platformele print online. FACT: Dupa cateva zile, le muta inapoi pe print. Televiziunile ies in eter pe cele mai neobisnuite dispozitive. Filmele incep sa dispara din rafturile magazinelor de specialitate. Totusi mergem la film - experienta, unicitate, masochimul modernitatii? FACT?

Industria media nu are cum sa nu te fascineze daca ai apasat, macar o data in viata, pe butonul verde al unui telefon mobil, sau pe cel rosu al unei telecomenzi. Media Pozitiv, companie de consultanta&strategie media, brand management si PR, relanseaza newsletterul 'Media Industry' pe care il gasesti la rubrica 'noutati' pe site-ul nostru:

www.mediapozitiv.com

Acolo te poti si abona. Fara taxe, fara spam, fara capcane. Informatie pura. De la pasionati pentru pasionati.


Citeste Newsletter Media Industry 12 la www.mediapozitiv.com/index.php?pid=105

Vino cu o contributie, opinie sau un comentariu la office@mediapozitiv.com

Despre Media Pozitiv

Media Pozitiv este o companie de consultanta media care gestioneaza INTELIGENT relatia cu presa, capitalul de imagine, relatiile publice si situatiile speciale. Nu facem training...asta la un club de fotbal, poate. Noi invatam oamenii sa comunice. Intre ei si in afaceri. Reinventam afaceri. Generam dependenta de comunicare. Cream lideri. Ii ocrotim.

Raluca Dinu
Account Manager
031 10 235 10
office@mediapozitiv.com
office@mediapozitiv.com