Ati selectat cadourile potrivite de Martisor pentru Partenerele dvs de Afaceri?

BUCURESTI - 15 februarie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

De Martisor, Doamnele si Domnisoarele vor sa fie rasfatate - le-ati pregatit ceva?
De ex. o cutie de praline belgiene (care poarta logo-ul Companiei dvs), sau un minitortulet cu dedicatie speciala. Un aranjament floral de exceptie. Sau mai bine un set de vase ceramica pictate manual, ca e mai practic... sau mai rustic: o cutiuta de lemn pt pastrarea bijuteriilor. Dar o seara speciala la un Restaurant select?
Ce de optiuni...si asta nu e tot – avem foarte multe idei interesante! Vreti sa ne ocupam noi?

Ati selectat cadourile potrivite de Martisor pentru Partenerele dvs de Afaceri?

Intre 1 si 8 Martie Partenerele dvs de Afaceri vor astepta cu nerabdare cadoul dvs – nu trebuie sa le dezamagiti. Provocati-ne cu o tema si vom veni cu solutii complete. Sau lasati-ne pe noi sa va provocam.

'Partner's Agenda' este un serviciu unic, ce asigura integrarea activitatilor de gestionare a bazei de date cu partenerii companiei, solutii/achizitie & livrare incentives, toate detaliile fiind stabilite anticipat cu dvs si raportate periodic.

Astfel, suntem prima companie care va semnaleaza (alerta zilnica pe e-mail) & asista de fiecare data cand e vorba de aniversari / evenimente speciale / sarbatori traditionale, transmite partenerilor cheie o felicitare / o invitatie / un cadou si organizeaza logistic toate aceste operatiuni de-a lungul unui an.

Serviciul este foarte eficient, mulandu-se exact pe stilul si preferintele corporatiste. Totul pe baza unui contract de prestari servicii imagine&curierat, fara a se mai tine cont de limita de buget protocol deductibil.

Despre Media.Pub

Suntem nerabdatori sa va facem o prezentare detaliata a avantajelor 'Partner's Agenda', pentru ca de acum inainte sa nu mai fie nevoie sa alocati timp & resurse financiare suplimentare acestei extensii de Customer Relationship Management.

Mihaela Petrovan
General Manager
0745 97 23 87
336 03 62

Mihaela Petrovan
General Manager
0745 97 23 87
336 03 62
mihaela.petrovan@partnersagenda.ro